Zelfvertrouwen Met Vrouwen

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen in de buurt van vrouwen? Het is een vraag die veel wordt gesteld, want bijna elke man wilt meer zelfvertrouwen met vrouwen versieren en het lijkt alsof wij als man tegen een achterstand aanlopen op vlak van sociale vaardigheden ten opzichte van ons weder geslacht. Toch zijn dit in grote lijnen de regels van het spel en het grappige eraan is dat enkel de mannen die weten hoe het spel in elkaar steekt (de mannen die comfortabel zijn een meisje aan te spreken die ze aantrekkelijk vinden) ook dat zelfvertrouwen bezitten als het aankomt op het versieren van vrouwen. Daarom, als je weinig zelfvertrouwen met versieren hebt, dan heb je nog altijd de kans de regels van het spel te leren begrijpen en je leven in dit gebied om te gooien. We hebben enkele tips op een rijtje gezet zodat je beter zal kunnen omgaan met vrouwen in het algemeen, zonder dat je je zelfvertrouwen hierbij verliest.

 

Tips omgaan met vrouwen

zelfvertrouwen met vrouwen

Om jezelf beter te begrijpen en je zelfvertrouwen met vrouwen te verhogen, is het belangrijk dat je weet waar je momenteel staat op vlak van zelfvertrouwen in gesprekken en met het versieren van vrouwen. Er zijn 3 soorten categorieën waar je in onder kan vallen als man en dit gaat een beter beeld scheppen voor jezelf waar jij momenteel staat als het gaat over je eigen zelfvertrouwen.

3 type mannen:

  • (1) Mannen die niet comfortabel zijn met gesprekken in het algemeen.
  • (2) Mannen die comfortabel zijn met gesprekken met andere mannen, niet met vrouwen.
  • (3) Mannen die comfortabel zijn met gesprekken, zowel met mannen als met vrouwen.

Onder welke categorie val jij momenteel? Dit is belangrijk om te achterhalen om te bepalen wat je GROOTSTE PROBLEEM is dat je tegenhoudt in het hebben van zelfvertrouwen met vrouwen. Ik neem aan als je dit artikel leest, dat je niet in categorie nummer (3) valt, dan zou je deze post niet aan het lezen zijn. Dus voor de categorieën (1) en (2) ga ik je zeggen wat je grootste barrières zijn waaraan je nu zou moeten werken om je zelfvertrouwen meteen te vergroten!

Categorie (1): grootste probleem → Sociale angst.

Hoe te verhelpen? Bij sociale angst gaat het om een algemeen gevoel van angst, dat je jezelf niet durft uit te drukken in de buurt van andere mensen, zeker onbekende personen! Je voelt een beklemmend gevoel van angst, omdat je jezelf minderwaardig voelt ten opzichte van anderen en je denkt dat de dingen die je zegt onbelangrijk en irrelevant zijn. Los dit op door jezelf te VERPLICHTEN je mening te uiten, iedereen heeft bepaalde meningen over een onderwerp en het is belangrijk deze gedachten om te zetten in woorden, om jouw stem te laten horen! Als je in een gesprek bent met anderen, denk aan 1 mening die je wilt toevoegen om het gesprek interessanter te maken en zeg wat je denkt. Kom met meer mensen in contact, dit kan via hobby’s die je leuk vind, op je werk of school, tijdens het uitgaan… en presenteer je waarden meer naar de buitenwereld toe. Toon de wereld wie jij bent en wat je leuk vindt om te doen! Dit is voor jou de grootste stap die je kan zetten om je zelfvertrouwen met vrouwen versieren te vergroten!

Categorie (2): grootste probleem → Angst van afwijzing.

Hoe te verhelpen? Je bent comfortabel in gesprekken met andere mannen of ‘normale’ gesprekken met mannen of vrouwen in het algemeen. Toch voel je veel weerstand en angst om een meisje aan te spreken dat je écht leuk en mooi vind. Je zelfvertrouwen en sociale vaardigheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en je bent geblokkeerd in je hoofd. Je brein bevriest. Dit is kenmerkend voor mannen uit de tweede fase. Hun angst valt niet te beschrijven als sociale angst, aangezien ze toch comfortabel zijn in normale gesprekken, maar als het erop aankomt staan ze niet stevig genoeg in hun schoenen om zichzelf op dezelfde manier te presenteren aan een aantrekkelijk meisje. Dit komt omdat ze bang zijn van de REACTIE of OPINIE van anderen, het is een diepgewortelde angst die menig man met zich meedraagt. We houden er niet van om negatief te worden beoordeeld door anderen, we willen altijd in een goed daglicht staan en goed voorkomen. We hebben liever dat de waarheid soms wordt verborgen dan dat mensen eerlijk tegen ons zeggen wat ze van ons vinden. Dit wordt de angst van afwijzing genoemd. Je hecht nog teveel waarde aan de mening dat anderen van je hebben. Er is geen ‘shortcut’ om van deze angst af te geraken. De enige oplossing om van deze angst af te geraken is ironisch genoeg door MEER te worden afgewezen. Ideaal gezien zou je zoveel moeten worden afgewezen dat je een afwijzing opneemt als een compliment! Als iets dat bij het leven hoort… Zo kweek je een vrijheid in je hoofd, dat ongeacht het resultaat, je blij zal zijn met de acties die je hebt ondernomen! Zonder je te schamen voor de mening van anderen. Dit heet waar zelfvertrouwen met vrouwen!

Zoals je kan zien zijn er op dit moment verschillende zaken die je nog tegenhouden in het creëren van authentiek zelfvertrouwen met vrouwen. Het is een proces dat je doormaakt en ieder man die dit niveau van zelfvertrouwen wilt bereiken moet dezelfde stappen doorlopen. Het is belangrijk dat je jezelf leert te appreciëren in je proces van meer zelfvertrouwen met meiden. Wees niet te hard voor jezelf als je bepaalde hindernissen tegenkomt onderweg, dit is compleet normaal! Geniet van de weg die je aflegt en wees blij met de kleine successen die je onderweg zal boeken. Het zal alles veel aangenamer laten verlopen. Wil je voor eens en altijd af van je lage zelfbeeld en wil je zonder problemen kunnen praten (en kussen) met meiden die je echt aantrekkelijk vind? Dan moet je eens kijken op de coachingspagina voor meer informatie. Via intense live coaching kunnen wij je helpen om je zelfvertrouwen met vrouwen op een drastische manier te verhogen. We helpen je je leven te transformeren in het leven waar je altijd al van hebt gedroomd.