Versiertrucs

Aloha vrienden. Het is weer tijd dat ik mij achter mijn computer zet en een artikel neerschrijf voor de liefde van deze website. Vandaag gaan we het hebben over versiertrucs. Niet gewoon grappige versiertrucs om jezelf te entertainen, echte efficiente manieren om de aantrekkingskracht bij een vrouw te verhogen. Met ‘trucs’ bedoelen we niets dat met goochelen te maken heeft, gewoon heel simpel gaan we het hebben over effectieve manieren om meisjes te versieren met tips die jou kunnen helpen. Dus weet je niet hoe je een meisje versiert of werken de methodes die je hebt uitgeprobeerd toch niet van harte, dan kunnen wij je wel helpen je tactieken hieromtrent aan te scherpen. Wij zijn dan ook de scherpste criticasters als het aankomst op versiertrucs voor meiden te versieren! We hebben enkele goede versietrucs klaarstaan om je helemaal klaar te stomen voor je volgende uitgaansnacht of daygame sessie. Je steekt hier vast veel tijd en energie in dus het is belangrijk om van start te gaan met de juiste basiskennis om je technieken om te zetten in consistente resultaten.

 

Beste versiertrucs

VERSIERTRUCS

Om jullie op de best mogelijke manier te helpen hebben we een lijst gemaakt met verschillende versiermethoden en dan hebben we daarvan de beste versiertrucs eruit gehaald om met jullie te delen. Al deze versiertrucs voor vrouwen te verleiden zullen je helpen te verbeteren in het spel van de aantrekkingskracht. Je hoeft hier trouwens geen magneet voor op zak te hebben, ik ben er van overtuigd dat je charisma en doorzettingsvermogen voldoende groot zijn om deze technieken doeltreffend te maken. Oké, willen jullie nu eindelijk weten wat de beste versiertrucs voor mannen zijn? Een top 10 versiertrucs was ons wat te lang, maar we hebben hier de 5 beste versiertrucs op een rijtje gezet die je zullen verderhelpen. Zet je vast, gordel om… hier gaan we!

Top 5 versiertrucs

#1 Investeer minder in haar

Wat? Minder in haar investeren? Hoe gaat ze dan nog interesse hebben in mij? Dit moet een van de slechtste versiertrucs zijn die ik heb gehoord! En ik begrijp je antwoord, maar geloof mij als ik zeg dat dit een van de meest voorkomende fouten is die mannen maken bij het versieren van vrouwen. Ze spreken het meisje aan en dan gebeurt er een van de volgende dingen: het meisje is geïnteresseerd en de jongen is bang om haar aandacht te verliezen, dus hij gaat overmatig zijn best doen (door veel te praten of teveel energie te vragen van het meisje), waardoor het meisje haar interesse verliest. 2De optie is dat het meisje niet geïnteresseerd is en de jongen gaat dan een hele reeks vragen afvuren om toch een reactie uit te lokken bij het meisje. Toch ga je geen succes boeken in beide van deze situaties. Hoe komt dit? Wel bekijk het zo, meisjes houden van de aandacht die je haar geeft, maar als ze voelen dat het komt van een onnatuurlijke plek (een leegte die je bij jezelf voelt), omdat jij HAAR nodig hebt, dan verdwijnt de aantrekkingskracht compleet. Je wilt uitstralen dat je haar niet nodig hebt om plezier te maken en dat jij degene bent met de meeste opties!

Dus volgende keer dat je naar een meisje toestapt en ze toont geen interesse: blijf niet staan en ga naar de volgende. Dit toont ook aan dat je er niet zwaar aan tilt dat ze niet of negatief reageerde. Veel kans bestaat dat als je dit doet en het meisje ziet je nog andere groepjes aanspreken dat ze nu wel meer interesse krijgt! Zo werkt dat nu eenmaal. Als je met een meisje aan het praten bent dat wel interesse toont, koop haar dan niet meteen een ring of strooi niet te gul met je complimentjes. Laat ook voldoende tijd tussen de vragen door, zodat je haar ook de kans geeft iets over haar zelf te vertellen. Stiltes zijn oké en je kan ook even gewoon samen genieten van de muziek en naast elkaar dansen. Zo eis je haar niet meteen op en voelt het ook natuurlijk aan voor het meisje zelf. Van alle versiertrucs die er bestaan, sla deze goed in je geheugen op!

#2 Ga niet mee in haar spel

Vrouwen houden van zelfstandige, authentieke mannen met zelfvertrouwen. Om jouw zelfvertrouwen te testen gaan meiden bepaalde vragen stellen of dingen doen die dit gaan proberen te ondermijnen. Is je zelfvertrouwen niet authentiek of ga je mee in haar spel, vergeet het dan maar. Voorbeelden hiervan zijn meiden die je in het begin van een gesprek vragen om een drankje voor hen te kopen bijvoorbeeld. Eigenlijk willen ze gewoon testen of jij een van die weke diertjes bent die ze kunnen manipuleren en gebruiken in eigenbelang. Dit klinkt hard, maar het is zo. Als jij hierin MEEGAAT, zoals 95% van de mannen… Wel, dan is de kans groot dat je op je eentje EN met lege portemonnee naar huis gaat. Hoe komt dit? Wel, zoals in punt 1 beschreven: Je gaat meteen OVERinvesteren + je toont aan dat je afhankelijk bent van de goedkeuring van de meiden. Want je denkt bij jezelf: wel, als ik dit NIET doe, dan verlies ik hun aandacht en interesse. Wat jij moet doen is tegen de regels van het spel ingaan om succes te halen en de aantrekkingskracht te vergroten. In plaats van volgende keer dat drankje te kopen, stel ik je voor de rollen om te draaien. Zeg aan haar dat je het leuk zou vinden moest ze voor JOU een drankje kopen, maar dat je momenteel geen zin hebt om dit voor haar te doen. Verliezen ze interesse? Goed voor jou, dan heb je op zijn minst veel geld uitgespaard aan drankjes en je weet meteen ook dat dit niet de soort meiden zijn waarin je veel tijd wilt investeren. Je gaat ook wel opmerken wanneer je dit doet, dat de meeste meisjes dit wel weten te appreciëren en je gewoon verder kan met het gesprek. Je bent net met succes in een van hun tests geslaagd, door tegen de stroom in te gaan met een van deze belangrijke versiertrucs!

Ander voorbeeld, eentje waar ik ook vaak mee geconfronteerd wordt is dat het meisje vraagt haar drankje / handtas ‘vast te houden’. In de meeste gevallen, als er geen goede reden is waarom ik dat nu net moet vasthouden en er zijn vriendinnen in de buurt, dan ga ik dit niet aannemen. Dan zeg ik haar lekker het zelf vast te houden of het aan haar vriendinnen te geven. Nogmaals je houdt de investering laag en je toont meer zelfwaarde door soms eens iets te weigeren. In beide gevallen wil ik nog het volgende zeggen: Soms is het oké om hierin mee te gaan, een drankje te kopen, haar handtas aan te nemen… Maar doe het enkel op de juiste moment en als JIJ je er goed bij voelt. Je wilt niet te snel en te vroeg alles voor haar doen, gewoon om haar aandacht te behouden. Al zeg ik het zelf, dit is een van de meest waardevolle versiertrucs die er bestaan!

#3 Wees speels en maak plezier

Versiertrucs mannen! We hebben nood aan versiertrucs! Allez vooruit, hier komt de volgende! Ik ga je een gouden tip geven: of je het nu weet of niet, er is geen betere manier om een vrouw te versieren dan met een lach en wat geplaag! Alle versiertrucs vallen in het niets bij een spontane lachbui. Als je sterke positieve emoties kan opwekken bij het meisje, dan werkt dit hard in je voordeel. Bij het aanspreken van een meisje, zorg dat je het doet met een gemeende glimlach. Verspreid positiviteit door een grappig verhaal te vertellen of het meisje een knuffel te geven of op te heffen… Deze speelse manieren om een band te creëren werken echt!

#4 Verspreid je aandacht

Als je in een groep staat is het belangrijk dat je niet enkel aandacht geeft aan het meisje dat je leuk vind. Meer nog, het meisje dat je het leukste vind zou het minste aandacht van je mogen krijgen. Wil je het meisje kussen? Wil je haar nummer? Wil je haar mee naar huis nemen? Dan is het belangrijk dat je goed staat bij haar vrienden. Ooit voor gehad dat je ‘geblokeerd’ wordt door een lelijkere vriendin? Veel kans dat je haar niet genoeg aandacht schonk. Praat met de hele groep en zorg dat ze je vertrouwen en leuk vinden. Enkel op deze manier zal je verder kunnen escaleren met het meisje dat je aantrekkelijk vindt.

#5 Wees fysiek

Wat ik veel mannen zie doen die starten met pick up en ze worden redelijk goed in het aanspreken van vrouwen, dat ze verstijven na 5 minuten omdat ze niet weten hoe ze nu verder moeten. Opener is geslaagd, het gesprek gaat goed, het meisje toont interesse, maar dan komt het moment om verder te gaan en de meeste mannen weten niet wat te doen. Niet dat deze mannen slechte versiertrucs hebben, maar meestal voeren ze een lang gesprek om uiteindelijk af te druipen na 15 minuten of een halfuur… Dat is omdat ze nog niet comfortabel zijn met hun fysieke game en dat kan ook jou tegenhouden bij het succes met vrouwen! Als alles goed gaat, zoals vooraf beschreven, dan is het tijd om de dans der liefde te starten. Dit kan letterlijk worden genomen! Het is tijd om met haar te dansen, lichamelijk contact met haar te maken, diep in haar ogen te kijken en haar te kussen! En deze dingen hoeven geen of weinig woorden. Het is een kwestie van bepaalde acties te ondernemen tijdens je gesprek met je lichaam, handen… om uiteindelijk fysieke aantrekkingskracht op te wekken. Enkel door fysiek te zijn geraak je verder dan een nummer. Zeer belangrijk als je succes wilt hebben met one-night stands of seks op dezelfde dag dat je het meisje leerde kennen.

Hebben deze tips je geholpen? Wil je na het lezen van deze tips jezelf verbeteren in het versieren van vrouwen? Heb je nog niet de resultaten die je wilt hebben of is dit nog allemaal nieuw voor jou? Dan kunnen wij je helpen in je overgang van rups naar prachtige vlinder! (én deze vlinder weet hoe hij de andere vlinders moet versieren) Kijk eens op de coachingspagina voor meer informatie over onze datingcoaching. We kunnen jouw dating- en relatieniveau alvast naar een hoger niveau tillen. Hoger dan je zelf voor mogelijk houdt!