Versiercoach

Om beter te worden in het vrouwen versieren is het zeker een meerwaarde om samen te werken met een versiercoach, om verschillende redenen. Een versiercoach gaat je bijstaan in alle stappen die nodig zijn om een meisje te versieren. Van aanspreking tot de “close” of het vastleggen van een date of afspraakje met het meisje. Niet alleen zorgt een versiercoach voor de nodige theoretische en praktische kennis met voorbeelden die hij zelf uitvoert, ook zorgt hij voor de nodige push en motivatie om zelf actie te ondernemen en bij jou een poort te openen naar nieuwe mogelijkheden. Door een mentaliteitsverandering teweeg te brengen kan de versier coach je helpen om af te raken van angst en negatieve conditionering uit het verleden. De bedoeling van samen te werken met een versiercoach is je potentieel naar buiten te brengen. Je extrovertie – die je al bezit – naar de voorgrond te brengen in plaats van valselijk bescheiden te blijven in je leven. Als versiercoach weet ik dat iedereen anders en uniek is, maar ook dezelfde mogelijkheden en kansen heeft om iets te maken van het leven, ongeacht van hoever je moet komen. We proberen je unieke kwaliteiten en sterktes te benadrukken en te zorgen dat je valkuilen en zwaktes je niet tegenhouden de resultaten te halen die je voor ogen hebt!

Doel van een versiercoach: Zelfvertrouwen krijgen in het versieren van vrouwen

Na je coachingssessie is het de bedoeling dat ik het vuur in jou voldoende heb aangewakkerd om hier zelf mee verder te gaan. Je moet de mogelijkheden ondervonden hebben en zien waar bij jou het schoentje nog knelt. Die tijdelijke boost van zelfvertrouwen die je zou moeten hebben gekregen tijdens de coaching zou je zelf terug moeten willen heropzoeken, zodat het versieren en daten van meiden iets is dat je doet met zelfzekerheid en geintegreerd hebt in je dagelijkse leven. De bedoeling is om je een grotere waaier van mogelijkheden geven op vlak van meiden. Zodat je meer meiden in je leven aantrekt en je een grotere vrijheid hebt om enkel de meiden te daten die je wilt daten. Zo hang je ook niet alleen af van een toevallige situatie of van Tinder om nieuwe dates te scoren. Je leert deze situaties zélf te creëren, op eender welk moment van de dag, in eender welke situatie.

Iemand die je steunt op én naast het veld

Het is belangrijk dat je ook na je coaching contact kan houden met de versiercoach, om je progressie te bekijken en te zien waar je vastloopt. We zorgen ervoor dat je ondersteunt wordt in je proces, ook nadat de coaching al lang is verlopen. Je kan ons altijd mailen of bellen als je met vragen zit. Dat contact zorgt er ook voor dat je de moed niet verliest of na die eerste spike van zelfvertrouwen terug vervalt in oude gewoonten die je niet echt dienen of de moed verliest. We maken ook altijd een evaluatie op na je coachingssessie, zodat je weet waaraan je de komende weken/maanden kan werken en wat je al goed doet. Zo heb je een doel om naartoe te werken.