Verleiden Via SMS: Leer De Geheimen Van Text Game!

Iemand weten te verleiden op straat of tijdens het uitgaan, wilt niet zeggen dat je met haar ook voor een tweede keer zal kunnen afspreken. Via SMS versieren is een kunst op zichzelf. We gaan je leren welke flirt SMS teksten wérken om haar opnieuw uit te vragen en we gaan ook dieper in op de tijd die je moet laten tussen je berichten, de lengte ervan en hoe je haar uitvraagt voor een tweede afspraak. Met onze tips zal je makkelijker iemand verleiden via SMS / Whatsapp én de juiste boodschap overbrengen bij het meisje. Neem een kijkje in de verleiding via SMS / Whatsapp in dit artikel en hopelijk leer je hiermee makkelijker een meisje te overhalen om nog een keertje met je af te spreken!

verleiden via sms

 

Flirten & verleiden via SMS / Whatsapp:

SMS’en naar een meisje of via Whatsapp zeggen dat je iemand leuk vind en dat je met het meisje wilt afspreken na een eerste ontmoeting is vaak niet makkelijk. Laten we ervan uitgaan dat je regelmatig nummers krijgt van vrouwen, maar je stuit vaak op weinig reactie als je haar een bericht stuurt. Geloof me, dit gebeurt zeer vaak en het ligt vaak niet aan jullie eerste interactie dat ze niet terugstuurt! Vaak is het de manier waarop je stuurt dat de doorslag zal geven of ze nog eens wil afspreken. Lieve dingen zeggen via Whatsapp of SMS zal niet voldoende zijn om haar te overhalen voor een 2de date. Om een goede eerste indruk te maken via SMS is het belangrijk dat je berichten de aandacht trekken van het meisje en dat ze haar overhalen om terug te sturen.

 

Wanneer stuur ik het eerste bericht?

Ongeacht wat je al gehoord of gelezen hebt, stuur het eerste bericht ZO SNEL MOGELIJK na je ontmoeting. Dit kan simpelweg een bericht zijn met je naam in, zodat ze weet wie je bent als je erna een tweede bericht stuurt. Je kan het ook wat creatiever maken zoals volgend voorbeeld.

Flirten via SMS voorbeelden 1ste bericht:

-(Je naam)
-Hey, dit is het VIP nummer van (naam). Sla dit met zorg op!

Een eerste bericht zorgt ervoor dat het meisje je gaat onthouden, ongeacht of ze later terugstuurt of niet. Je hebt nu elkaars gegevens en dit is het eerste dat je zou moeten doen. In het tweede bericht ga je iets meer energie steken en vragen naar de plannen van het meisje. Wacht niet te lang met je tweede bericht, stuur dit niet 2 dagen na je eerste bericht of de interesse van het meisje zal verdwenen zijn.

De elementen van een goed tweede bericht:

Persoonlijk (vermeld haar naam)
Kort (maximum 2 zinnen)
Extra informatie (iets dat jou te binnen schiet)
Vraag naar 2de afspraak

Verleiden via SMS voorbeelden 2de bericht:

Deze verleiden via SMS teksten lokken vaak een goede reactie uit bij het meisje waarnaar ze je stuurt, omdat ze zo persoonlijk, leuk en to-the-point zijn.

– Hey (naam), het was leuk je te ontmoeten gisteren. Wat zijn je plannen deze week?
– Dag (naam), na je te ontmoeten nog [iets dat je hebt meegemaakt] in de file gestaan. Wat zijn je plannen deze week?

De bedoeling van verleiden via SMS met een goed 2de bericht is om over te gaan op het maken van een afspraak. Door naar haar planning van deze week te vragen, weten we beter wanneer we een date met haar kunnen voorstellen. Na het 2de bericht is het de bedoeling zo snel mogelijk een date te regelen en niet te veel af te wijken hiervan door over koetjes en kalfjes te praten. Dit is hoe een gesprek verder zou kunnen verlopen en hoe je van hieruit verder gaat voor het maken van een tweede afspraak.

 

Verleiden via SMS: overgaan op date

JIJ: – Dag (naam), na je te ontmoeten nog in de file gestaan. Wat zijn je plannen deze week?
ZIJ: – Deze week nog veel studeren, in het weekend wat rustiger. Hoe gaat het met je?
JIJ: – Cool, laten we zondagnamiddag dan wat gaan drinken op de Oude Markt om 7 uur, afspraak aan het bankje! 🙂
ZIJ: – Euh oke, zondag moet wel lukken. Met jou alles goed??
JIJ: – Met mij prima. Ik zie je zondag, tot dan!
ZIJ: – Oké is goed 🙂

Als het meisje vragen stelt, zoals vragen of het goed met je gaat, probeer dan niet af te wijken van je frame om met haar af te spreken. Elk bericht dat je stuurt zou voornamelijk moeten gaan over hoe, wanneer en waar jullie afspreken. De rest is bijzaak. Als ze blijft doorvragen, formuleer dan kort hoe je je voelt, maar houdt je doel voor ogen om zo snel mogelijk een afspraak met haar vast te leggen.

Hopelijk is het duidelijker voor jou geworden hoe vrouwen te verleiden via SMS. Heb je nog moeite met het aanspreken zelf of het meisje naar haar nummer te vragen? Dan kan een live trainingsprogramma helpen om over je angst heen te kunnen gaan. We leren je hoe je vrouwen aanspreekt en hun nummers neemt om later met hen op date te gaan! Neem eens een kijkje op onze coachingspagina voor meer informatie!

2 replies
  1. Smithd417
    Smithd417 says:

    Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a appear. Im definitely loving the details. Im bookmarking and will likely be tweeting this to my followers! Outstanding blog and great style and style.

  2. Smithe342
    Smithe342 says:

    obviously like your website but you have to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless Ill definitely come back again. eedackeekgaakabb

Comments are closed.