Transformeer Jezelf In Een Aantrekkelijke Man

Als we hier bij Vlaamse Vrouwen Versieren de term transformatie gebruiken hebben we het gewoonlijk niet over het  uiterlijk, behalve deze keer juist wel! Je uiterlijk is niet de belangrijkste factor voor succes te hebben bij vrouwen maar het speelt wel mee. Daarom is het belangrijk om goed voor de dag te komen zodat je het niet moeilijker maakt voor jezelf dan nodig.

Er zijn twee aspecten die aan bod komen hierbij. Er zijn dingen die je onmiddellijk kan doen enerzijds en anderzijds zijn er de dingen die tijd vergen.

Wat je meteen kan doen

– Kapsel
Ga naar de kapper en schaf jezelf een hippe haarsnit aan. Voor de eerste keer kan je naar een dure vakman gaan die weet waarmee hij bezig is. Daarna kan je steeds naar een goedkopere kapper gaan en vragen om je huidige kapsel te behouden maar gewoon wat in te korten. Ben je te hard kalend dan is aangewezen om alles kaal te scheren of in ieder geval toch zeer kort te houden.

– Gezicht
Experimenteer met gezichtsbeharing. Heb je meer een baby face (ze vinden je schattig) dan is aangewezen om wat meer gezichtsbeharing te laten staan. Zorg er wel voor dat als je een baard laat staan om je nek wel te scheren, je wil namelijk geen neckbeard hebben, zo komt je kaaklijn ook mooier uit. Op de foto hieronder heeft deze man een neckbeard. De juiste manier om een baard te hebben is om alles onder de gele lijn te scheren.

– Tanden
Als je tanden scheef staan of verkleurd zijn breng dan een bezoekje aan je tandarts en vraag hem dit te repareren. Tegenwoordig kan dit allemaal relatief simpel opgelost worden. Ook dit zal een investering voor het leven zijn, niet goedkoop maar is het zeker waard op lange termijn.

– Kleding
Zorg dat je kleding hebt die bij je stijl past. Algemene regel is dat alles goed moet passen. Je lichaamsvormen moeten zichtbaar zijn maar het mag ook niet spannen. Kamp je met te veel overgewicht dan kan je opteren voor iets losser maar dat is natuurlijk maar een tijdelijke oplossing want ook dat overgewicht zal aangepakt moeten worden.

Heb je totaal geen idee van wat hippe kleding is ga dan naar een kleding styliste/ personal shopper en schaf jezelf een paar basis outfits aan. Dit kan duur zijn maar bekijk het als een éénmalige investering. Nadien zou je een beter idee moeten hebben van welke kledingstijl je moet aanhouden en kan je alleen gaan shoppen.

– Huid
Heb je huidproblemen (veel acne, verkleuringen, spikkels) ga dan naar een dermatoloog. Een gezonde huid ziet er vanzelfsprekend een pak aantrekkelijker uit.

Wat tijd vergt
Twee dingen: vet verliezen en meer spiermassa kweken

Vet verliezen
Als je overgewicht hebt spreekt het voor zich dat dit aangepakt moet worden maar zelfs al heb je een “normaal” gewicht dan kan een beetje vet verliezen je nog die extra edge geven. De contouren van je gezicht en spieren zullen nog beter zichtbaar worden wat je kaaklijn meer tot uiting doet brengen.

Laat je lichaamsvet percentage meten bij een personal coach of in een fitnesszaak. Let er wel op dat ze ofwel een toestel met een laser gebruiken ofwel een caliper gebruiken. Zo ziet een caliper eruit:

Vaak wordt namelijk een elektronische weegschaal gebruikt maar die resultaten zijn meestal onbetrouwbaar. Ik spreek uit ervaring. Een vetpercentage van 10% is ideaal en zou het streefdoel moeten worden. Lager kan ook (tot 7-8%, nog lager en dan wordt het ongezond) en dan gaat je sixpack zichtbaar worden. Dat is leuk om te hebben maar niet noodzakelijk en ook nog eens heel moeilijk om te bereiken en te behouden. 10% zou voor iedereen haalbaar moeten zijn.

Hoe bereik je dat? In eerste plaats door je voeding aan te passen en daarna door meer te bewegen. De voeding aanpassen is eigenlijk vrij simpel. Vermijd koolhydraat rijk voedsel. Dit wil zeggen dat je geen brood, pasta, deegwaren, suiker, frieten, aardappelen, rijst, frisdranken en fruitsappen meer mag eten/drinken. Vervang dit door proteïne zoals vis, vlees, gevogelte, eieren en door veel groenten te eten en water te drinken. Je hoeft absoluut geen honger te lijden, de meeste groenten mag je quasi onbeperkt eten. Vetten zijn in beperkte mate ook toegestaan. Vermijd ook sauzen. Een lichte vinaigrette of ketchup zijn in beperkte mate mogelijk. Als je dit doet garandeer ik dat zult afvallen tot je ongeveer een vetpercentage van 10% hebt. Als je dan ook nog meer gaat bewegen, maakt niet uit wat, dan gaat het nog sneller vooruit gaan. Bijkomend voordeel is dat je door de extra sport je nog eens goed gaat voelen ook.

Meer spiermassa kweken
Dit onderwerp kan een boek op zich omvatten dus ik ga hier niet te diep op ingaan. Het komt neer op voldoende te trainen door krachttraining met gewichten en door de juiste voeding op te nemen. Het is belangrijk daarbij dat je voldoende proteïnes per dag binnen krijgt zodat je spieren kunnen groeien. Voor de how-to verwijs ik je door naar http://scoobysworkshop.com/ Deze site is volledig gratis en onafhankelijk wat wil zeggen dat hij met geen enkel product verbonden is en dus een onpartijdige blik op de dingen heeft.

Als je dit allemaal doet kan ik je garanderen dat je een pak aantrekkelijker zal zijn voor het vrouwelijke geslacht, en dan komt je game er nog eens bovenop 😉