Tips Verleiden

Zou je graag de kunst van het verleiden onder de knie krijgen? Zou je als man graag meer succes hebben in het verleiden van vrouwen? Dat is begrijpelijk en we weten ook hoe moeilijk het kan zien om je eerste successen te boeken in het verleiden van vrouwen. Er zijn verschillende dingen waar je als beginner rekening mee moet houden om successvol te worden en in het begin kan je weinig succes boeken als je niet de juiste technieken kent. Wij leren je hoe je vrouwen versiert en hierbij geven we je een lijst met tips: verleiden van vrouwen. Of je nu nieuw bent met het versieren van vrouwen of je hebt al heel wat ervaring, met deze tips voor verleiden van vrouwen ga je je succes bij het andere geslacht enorm verhogen! Vaak gaat het erom gewoon comfortabeler te worden met het aanspreken en véél ervaring op te doen en dit is ook wat wij aanraden. Toch kan je zonder ook maar 1 aanspreking te doen, de efficiëntie van je aanpak alvast op punt stellen! Met deze tips zal je op korte tijd al vooruitgang kunnen boeken om je datingleven en je succes met vrouwen in grote mate te kunnen verbeteren. Dit wordt een kort overzicht met 3 gouden tips die het verleiden veel makkelijker en aangenamer zullen maken!

 

Tips verleiden: Mannen, spits jullie oren!

TIPS VERLEIDEN

Tips verleiden vrouwen #1 : Spreek haar aan met een glimlach

Een eerste indruk kan je niet ontdoen, daarom is het belangrijk van bij de aanspreking te zorgen dat je het doet met positieve energie! Een gemeende glimlach zal het meisje op haar gemak stellen en het zal de aantrekkingskracht die ze voor jou heeft meteen verhogen! Het is veel voorkomend dat mannen die niet comfortabel zijn vergeten hierbij te lachen en het ‘serieuze’ van een aanspreking weg te laten. Dat komt omdat je te gefocust bent op hoe je overkomt bij de andere persoon! Probeer dit gevoel los te laten en je zal veel sympathieker overkomen bij het meisje! Het maakt je een veel aangenamer persoon om mee te praten. Zou je zelf ook niet liever tegen een persoon praten met een glimlach op dan iemand met een zure blik?

Tips verleiden vrouwen #2 : Wees niet gefocust op het resultaat

Hoewel we dit allen doen om uiteindelijk een nummer, seks of een relatie op te bouwen met het meisje, is het belangrijk NIET gefocust te zijn op het resultaat. De hoofdreden om iemand aan te spreken zou altijd moeten zijn omdat je haar WILT aanspreken en omdat je plezier wilt maken met eender wie je leuk lijkt. Als je gefocust bent op het resultaat, gaan je resultaten ironisch genoeg lager gaan liggen omdat je het te hard wilt. De grootste eigenschap dat vrouwen waarderen in een man is niet status, geld of zelfvertrouwen, maar de vaardigheid om plezier te maken en met jezelf te kunnen lachen! Dit toont aan dat je 100% tevreden bent met wie je bent, ongeacht hoe het meisje op je reageerd. Resultaten komen wel wanneer je je comfortabel goed met vrouwen en wanneer je plezier maakt. Dat is het grote geheim om je eerste successen te boeken!

Tips verleiden vrouwen #3 : Durf haar aan te raken

Als je een meisje aanspreekt kan je aantrekkingkracht creeren door humoristische & uitdagende dingen tegen haar te zeggen. Wat we wel vaak vergeten, of we zijn er vaak zelf niet comfortabel genoeg mee, is het meisje aan te raken. Aanraking creeert seksuele spanning! Als we een meisje af en toe aanraken in een gesprek, verhoog je de aantrekkingskracht en ga je zorgen voor een gevoel van vertrouwen. Doe je dit niet, dan kom je over als een van de zovelen ‘vrienden’ die met haar komen praten. We willen niet overkomen als een vriend, maar als een potentiële partner. Denk erover na: een gewone vriend gaat haar normaal niet aanraken, haar vriendje wel! Oefen dit door lichte aanrakingen aan haar schouder, rug of heup. Als je angst hebt om iemand aan te raken, begin met kleine aanrakingen en ga dan verder op langere, sensuelere aanrakingen die verder gaan dan een klopje op de schouder!

Met deze tips verleiden we véél efficienter de vrouwen die we écht leuk vinden! Wil je het hierbij niet laten en écht goed worden in het versieren van meisjes? Heb je momenteel iemand nodig die je motiveert en tips geeft bij het aanspreken van vrouwen? Dat is mogelijk! Via ons live trainingsprogramma zetten we je frustraties en angsten om in vaardigeheden voor het leven! Neem eens een kijkje op onze coachingspagina voor meer informatie. Gedaan met negatieve gedachten en een gevoel van onzekerheid als je op een mooie meid wilt afstappen. We begrijpen dat je angst en weerstand kan voelen in het begin van je versiercarriere, maar wij kunnen je leren hoe je dit op een juiste manier kan doen en je eerste stappen in het verleiden van vrouwen. Neem zeker contact met ons op als je nog met vragen zit hieromtrent!