Tips om meiden te versieren

Wil je meer succes boeken in het versieren van meiden? We hebben voor jou enkele tips om meiden te versieren klaarstaan die je zullen helpen om je resultaten met vrouwen versieren te verbeteren. Er bestaand honderden meiden versieren tips online, die je naar mijn mening niet altijd zullen verder helpen met het versieren van meiden. Ofwel is de informatie heel fout, ofwel geven ze kleine, irrelevante tips die je niet meteen veel vooruitgang zullen laten boeken met ze toe te passen in de praktijk. Dat is waarom we hier even de beste tips om meisjes te versieren op een rijtje gaan zetten om je vooruitgang te doen versnellen. Het zijn er slechts enkelen, maar ze zijn o zo belangrijk!

 

De beste meiden versieren tips

tips om meiden te versieren

#1 Verspreid je aandacht

Als je een meisje aanspreekt, kan je heel snel in het gesprek al teveel energie aan het investeren zijn in het meisje. Bij de aanspreking is het de bedoeling te kijken naar de reactie van het meisje. Is het meisje positief over je aanspreking? Dan kan je zeker wel wat extra tijd en energie in haar steken door een leuk gesprek aan te gaan. Bij neutrale of negatieve reacties is het vaak beter om wat gas terug te nemen. De bedoeling hiervan is om niet ‘needy’ over te komen en haar te tonen dat je haar niet nodig hebt om plezier te maken. Door de aandacht voor je target laag te houden, ga je haar dwingen om zelf meer energie te steken in het gesprek. Daarom raadt ik ook aan, als je in een grote groep meiden bent en je spreekt het meisje aan dat je het leukste vind, zeker ook tijd te steken in het praten met haar vrienden. Als je goed staat met de vriendinnen heb je het meisje al half gewonnen, want dit zorgt bij je target voor vertrouwen dat een leuke gast bent, die plezier kan maken met mensen die hij niet kent. Dus wees niet te gebonden aan het meisje waarvoor je allereerst naar de groep bent gekomen.

#2 Raak haar meer aan

Een tweede fout die vaak wordt gemaakt is het meisje dat je leuk vind te weinig aanraken. Aanraking zorgt voor meer aantrekkingskracht. Gewone verbale communicatie kan nooit de ‘seksuele’ boodschap volledig overbrengen dat gebeurt tijdens aanraking. Zorg al vanaf het begin van het gesprek dat je bezig bent met fysieke escalatie, dit kan simpelweg zijn haar hand vasthouden, haar af en toe aanraken aan haar schouder of rug of haar een knuffel geven… Zo bouw je de seksuele spanning op en zorg dat er progressie zit in de manier waarop je haar aanraakt. Ga altijd een stapje verder, van lichte aanrakingen tot langere, meer consistente aanrakingen. Aanraking is het sleutelpunt om vooruitgang te boeken in een gesprek bij het meisje en biedt je de mogelijkheid haar later te kussen, mee naar huis te nemen of op zijn minst haar nummer te nemen.

#3 Wees niet te braaf

Zorg ervoor dat je voldoende dominant bent in het gesprek, zoals in punt 2 gesteld, wees niet te braaf in je fysieke escalatie, raak haar voldoende aan! Maar je kan haar emoties ook zeker opwekken door te spelen met uitdaging en humor in je verbale communicatie. Door het meisje te zeggen dat ze lijkt op een ‘schattig boerinnetje’ zal je meer reactie uitlokken dan te zeggen dat ze gewoon ‘leuk’ of ‘mooi’ is. In eerste instantie zou je denken dat dit net een omgekeerd effect heeft, maar dit zal haar interesse nu net verhogen! Wees niet te braaf in je uitlatingen en wees ook gewoon jezelf, heb je hart op je tong!

 

Tips om meiden te versieren via Tinder

Hoe kan je het beste meiden versieren via Tinder? Als je foto’s en profiel op punt staan, dan is het belangrijk een goede opener gebruiken, om meer reacties te krijgen en dus ook meer op dates te kunnen gaan. Voor goede Tinder openers moet je eens kijken naar ons artikel met Tinder openingszinnen. Hier gaan we dieper in op de kenmerken en elementen die in een goede opener aanwezig zijn. Een goede opener op Tinder bevat de volgende elementen:

  • Humor
  • Uitdaging
  • Kort
  • Persoonlijk

Door humor en uitdaging te gebruiken en je opener kort te houden, verhoog je de kans op een reactie aanzienlijk. Een Tinder openingszin maak je persoonlijk door altijd haar naam te vernoemen bij het eerste bericht dat je naar haar stuurt. Een voorbeeld van een opener die al deze elementen bevat is de volgende:

‘Dag (naam), wij zijn waarschijnlijk de slechtste Tinder match ooit!’

 

Tips om meiden te versieren via Whatsapp

Whatsapp werkt volgens hetzelfde principe als Tinder, maar meestal heb je bij Whatsapp het meisje ook al in het ECHTE leven ontmoet, haar nummer bemachtigd en nu wil je haar via dit medium sturen om haar opnieuw te ontmoeten. Bij Whatsapp probeer je de elementen te integreren van een opener die je op Tinder of andere datingapps ook zou gebruiken, maar je gaat je bericht nog iets persoonlijker te maken door iets te vernoemen in je eerste bericht dat je samen met haar hebt gedaan of zich aan haar herinnert van je eerste ontmoeting. Een voorbeeld van een goede opener op Whatsapp:

  • Hey (naam), het was leuk met je te dansen gisteren, maar je mag echt niet zo vaak op mijn voeten trappen volgende keer, ze zien helemaal blauw ;)’

Zorg dat je een herinnering ophaalt aan je ontmoeting dat ze zou hebben kunnen onthouden en zo verhoog je de kans dat het meisje nog een keer met je op date wilt gaan.

Ben je nog niet helemaal tevreden met je datingleven? Zorg er dan voor dat je blijft kijken naar nieuwe artikels met verse tips om vrouwen te versieren. Wil je echt je leven transformeren en moeiteloos elk meisje aanspreken dat je leuk vind? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de coachingspagina en dan kan je meedoen aan een live trainingsprogramma om je dromen met vrouwen om te zetten in realiteit!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

    Comments are closed.