Tips Om Een Meid Te Versieren

Wil je weten hoe je met meer resultaat meiden kan versieren? Zit je momenteel wat vast met het versieren van meiden? Het kan allemaal gebeuren, we zitten allen wel eens op een ‘plateau’ waar het niet meer zo goed gaat als tevoren. Dit is een ideale gelegenheid om te reflecteren wat er beter kan als je een meid probeert te versieren en te zien wat je fout doet. Hierbij enkele tips om een meid te versieren zodat je niet meer zo snel vastloopt en weet waar je volgende keer kan aan werken! Deze tips om meiden te versieren gaan je helpen bij je volgende aanspreking en het kan behulpzaam zijn voor alle mannen, of je nu beginnend bent of al lang bezig bent met pick up. We gaan de ‘zwarte gaten’ proberen vinden die je tegenhouden om verder te evolueren bij het versieren van meiden. Iedereen heeft wel gebieden waarop hij kan verbeteren en misschien beleef je wel een ‘AHA’ moment na het lezen van een van onze meiden versieren tips.

tips om een meid te versieren

 

Tips meiden versieren

Wil je meiden versieren op straat, in een bar of club? Dan hebben we tips om een meid te versieren op een van deze locaties klaarstaan die je zullen verder helpen. Wat is het verschil tussen een ‘gemiddelde’ versierder (eentje die weet hoe hij moet aanspreken, aantrekkingskracht weet te creëren, enz..) en een ervaren datingcoach? Meestal zit het verschil in kleine dingen. Vaak voeren ze allebei dezelfde handelingen uit maar weet de ene het meisje te ‘pullen’ en de andere geraakt meestal niet verder dan kussen of een nummer. Speciaal voor deze mensen de eerste tip!

#1 Heb een duidelijk doel in je achterhoofd

Waarom ben je niet in staat een meisje mee naar huis te nemen die je tegenkomt in een bar of club? Je bent fysiek, dominant, je kust haar en toch gaat ze op het einde van de avond alleen naar huis. Dit is meestal omdat je niet lang genoeg volhoudt. Het gesprek valt even stil of het meisje gaat naar een andere club en in plaats van de stilte te aanvaarden (of een nieuw gesprek te starten) of in het andere geval het meisje niet te volgen, verkijk je je kans om met dit meisje mee naar huis te gaan. Ze vind je leuk, maar soms is het een kwestie van volhouden om tot je uiteindelijke doel te geraken. Een van de belangrijkste tips om een meid te versieren is dat je een duidelijk plan in je achterhoofd hebt als je haar aanspreekt. Is je doel om met haar seks te hebben tijdens jullie eerste ontmoeting? Zorg dan dat je alle stappen uitvoert om dit te realiseren. Weet waar je pijnpunten liggen en waar jij meestal bij opgeeft. Eens je beseft waar je fout ligt, zal het veel gemakkelijker zijn deze niet meer te herhalen in de toekomst. Je doel als je bijvoorbeeld minder ervaring hebt kan ook gewoon zijn het nummer te vragen van het meisje. Hoe zorg je dat je dit realiseert? Het kan handig zijn dit even op te schrijven of in je hoofd duidelijk te maken vooraleer je iemand gaat aanspreken. Dit zorgt voor minder stress tijdens het aanspreken zelf.

#2 Wees congruent

Met congruent zijn bedoelen we: je aanpassen aan de energie van de groep. Een van de meest waardevolle tips om een meid te versieren! Dit is iets waar ik zelf heel lang mee worstelde en dit overkomt me af en toe nog wel maar veel minder nu ik weet dat dit zo belangrijk is. Soms kon ik vol energie naar een groep toestappen, helemaal ‘in state’, vol zelfvertrouwen, in de goede flow, met veel positieve energie. Je zou denken: allemaal goed! Toch is het ook belangrijk de energie van een groep juist aan te voelen. Is de groep aan het dansen of niet? Een groep die aan het dansen is, maakt veel plezier, dan is het heel toepasselijk gewoon mee te doen met de fun en mee te dansen. Zie je dat de groep gewoon stilstaat en aan het praten is? Kom dan met een iets rustigere energie de groep binnen. Als het energieverschil tussen jou en de groep te groot is, zorgt dit meestal voor slechte reacties. Zorg dus dat je altijd de groep goed aanvoelt in plaats van gewoon in hun realiteit binnen te stormen!

#3 Creëer voldoende seksuele spanning

Wees niet te braaf in de dingen die je zegt. Om een meisje echt ‘warm’ te maken, wil je de conversatie wat seksualiseren. Dit kan je doen doen seksueel getinte zaken te zeggen of door haar aan te raken. Als je deze 2 combineert zorg je voor seksuele aantrekkingskracht en dat is belangrijk om het meisje smoorverliefd op je te laten worden. Kijk naar het gedrag van een typische Nice Guy en doe simpelweg alle dingen die hij niet doet. Dus: geen normale vragen, stel vragen met humor en uitdaging in. Raak het meisje aan en wees dus fysiek dominant met haar.

 

Tips om een meid te versieren via SMS

Hoe een meid te versieren via SMS? Als je een meid haar nummer hebt gescoord en je wilt haar versieren met berichten, vergeet dan even al de hierboven vermelde informatie. We gaan geheel op een andere manier te werk moeten gaan om haar via SMS te versieren, om uiteindelijk met haar te kunnen afspreken. Wat zijn de tips om een meid te versieren via SMS?

-Wees persoonlijk (schrijf haar naam in je eerste bericht als je dit weet).
-Zeg iets over jullie eerste ontmoeting als je elkaar al ontmoet zou hebben.
-Gebruik humor en uitdaging om een reactie bij haar uit te lokken.
-Gebruik smileys om duidelijk te maken welke zinnen humoristisch bedoeld zijn.
-Zorg steeds voor een ‘call to action’ op het einde van je bericht, met de vraag om nog een keer af te spreken.

Gebruik deze elementen om je ideale bericht mee samen te stellen om haar uiteindelijk via SMS te kunnen versieren. Een voorbeeld van een bericht met al deze elementen is de volgende:

“Hey (naam), mooie jurk die je aanhad gisteren. Laat me weten wanneer je hem eens aan me kunt uitlenen :). Wat zijn je plannen deze week?”

Hopelijk hebben deze tips om een meid te versieren je geholpen bij het efficiënter versieren van meiden. Voel je nog veel weerstand om zelf meiden aan te spreken? Zoek je iemand die jou kan helpen bij het versieren van vrouwen. Dan is onze 1-op-1 coaching misschien wel iets voor jou! Kijk op de coachingspagina voor meer informatie. Met onze coaching zal je blik worden verruimt en je succes in het versieren van vrouwen worden vergroot!