Tinder Openingszinnen

Ik neem aan dat als je deze post leest, je ook wel degelijk Tinder gebruikt om met meiden te daten. En Tinder openingszinnen kunnen helpen bij het starten van het gesprek. Hoe dan ook… Als je op date wilt gaan met een meisje dat je leuk lijkt op foto, dan moet je alleszins eerst en vooral een bericht naar haar sturen voordat deze droom in werkelijkheid kan treden. Daarom helpen we je graag verder met enkele goede tinder ‘opening lines’ om het ijs te breken en haar interesse op te wekken. Hier vind je een lijst met leuke, grappige (maar ook slechte) tinder openingszinnen voor mannen om inspiratie op te doen. Enjoy!

 

Beste openingszinnen Tinder

tinder openingszinnen

De beste Tinder openingszinnen vind je hier! Dit zijn openingszinnen die een hoge succes- en terugstuur ratio hebben. Heb je genoeg van al die slechte tinder openingszinnen die meisjes al lang zijn beu gehoord? Dan zal je ongetwijfeld betere resultaten boeken met de volgende openingszinnen voor Tinder.

Top 10 Tinder openingszinnen

 • Toen je mijn unieke Tinder profiel zag, voelde je je [zelf in te vullen]
 • Wij zijn vast de slechtste Tinder match ooit!
 • Welke openingszin heb je nog niet gehoord? Kwestie van niet in herhaling te vallen.
 • Beste (naam). Aangenaam.
 • Dat is interessant! Je houdt van (zeg iets dat ze leuk vind van op haar profiel). Ik vind dit echt verschrikkelijk / walgelijk.
 • Wat zijn je plannen deze week
 • Mijn favoriete drankje is (fristi, melk, sinaasappelsap,…)!
 • Yes! Eindelijk! Een match op (valentijn, kerstmis, halloween,…)
 • Voor je me vraagt om af te spreken, gelieve jezelf kort voor te stellen…
 • We zijn een match! High five! Oh nee dat kunnen we niet… Stom.

Ken je deze al?

De ‘Apocalypse opener’ van RSD Max, een van de bekendste datingcoaches ter wereld! Hij heeft deze opener honderden keren gebruikt en er zijn er velen die zijn opener hebben gekopieerd. Het was een van zijn favoriete Tinder openingszinnen, maar tegenwoordig moet je opletten aangezien hij al zovele keren gekopieerd is. Er zijn zelfs meiden die hebben opgemerkt dat er jongens waren die deze zelfde openingszin gebruikten om te openen. We moeten er wel bij zeggen dat niet iedereen die deze opener heeft gebruikt evenveel succes heeft gehad. Sommigen zeggen dat de openingszin weinig goede resultaten kent, anderen zijn er dan weer lyrisch over. Hier is hij:

“Hey, I know this is kinda weird and pushy haha, but would you like to have sex with me? I’m not a creep or a pervert, just a genuine guy. I would treat you with respect and the sex would be good. I can even make you squirt if the connection is right haha. I will not judge you or think you’re “easy”. So yeah, excuse me if I come across as a little uncalibrated but I think you’re attractive, so what do you think? 🙂 Haha”

Letterlijke vertaling:

“Hey, ik weet dat dit een beetje vreemd en opdringerig is haha, maar wil je seks met me? Ik ben geen creep of een pervert, maar een echte vent. Ik zou je met respect behandelen en de seks zou goed zijn. Ik kan je zelfs laten squirten als we een goede connectie hebben haha. Ik zal je niet veroordelen of denken dat je “makkelijk” bent. Dus ja, neem me niet kwalijk als ik een beetje ongekalibreerd overkom, maar ik denk dat je aantrekkelijk bent, dus wat denk je? 🙂 Haha”

Wat ook altijd werkt, is je conversatie te beginnen met een grappige of leuke meme. Hier een voorbeeld.

Je kan zelfs een heel gesprek met een meisje doen, enkel met het gebruik van meme’s! Het wordt vaak positief onthaald!

 

Goede openingszinnen Tinder

Als je je keuze niet gevonden hebt bij de beste openingszinnen, dan staan er hier nog enkele leuke openingszinnen Tinder die zeker ook vele goede reacties zullen veroorzaken. Test ze zeker een keertje uit!

 • Pannenkoeken of wafels? Pizza of paella?
 • Weet je, ik ga niet rond de pot draaien, je bent (iets dat je opvalt aan haar)
 • Onze kinderen gaan blij zijn met hun ouders!
 • Dag (naam), dat is nu eens toeval, we houden allebei van (iets gemeenschappelijks)
 • Je hoeft me niet te bedanken dat ik je geliked heb.

 

Slechte openingszinnen Tinder

Hier vind je Tinder openingszinnen die je beter niet gebruikt als je een goede reactie wilt krijgen bij het meisje of met haar op date wilt gaan. Hoe je het ook draait of keert, met deze versierzinnen ga je al 50% minder kans hebben op een date. Toch kan het ook wel eens grappig of leuk zijn zulke openingszinnen te gebruiken, dat begrijp ik… En daarbij is het belangrijk jezelf ook niet al te serieus te nemen.

 • Is je vader een terrorist? Want jij bent wel de BOM!
 • Hallo, ik heb gezien dat je (noem iets op van haar profiel) en je lijkt me echt leuk!
 • Ik weet dat dit een beetje vroeg is… Maar wat denk je van seks op de eerste date?
 • Hey ik ben (jouw naam), je bent echt sexy!

Zoals aangehaalde ‘slechte’ Tinder openingszinnen, je wilt niet seksueel gaan vanaf het eerste bericht en je wilt ook niet overkomen als een echte ‘Nice Guy’ en te braaf beginnen. Je moet de Gulden middenweg zoeken als het op openingszinnen aankomt!

Heb je genoeg van online daten?

Ben je het online daten beu? Vallen resultaten met dates op Tinder tegen? Wil je liever meisjes in het ECHT ontmoeten, ze aanspreken en hun nummer vragen? Dan kunnen we je helpen met 1-op-1 coaching, waarbij we van jou een echte Casanova maken die het lef heeft om meisjes aan te spreken die hij leuk vind! Zo wordt de kans dat je de ware vind veel groter en hoef je je niet al te hard te focussen op online datingkanalen en Tinder openingszinnen om een meisje te vinden. Als je in jezelf wilt investeren om een betere man te worden en meer succes te halen uit je datingleven, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de coachingspagina. Veel succes!