Social Coach

Bij VVV kan je terecht om te werken aan je sociale vaardigheden, daarin werken wij dan als “social coach” om jou te helpen je sociale vaardigheden te verbeteren en je sociale angsten uit de weg te kunnen gaan door je te motiveren de confrontatie aan te gaan met je eigen angsten. Samenwerken met een social coach kan heel voordelig zijn voor je eigen leven. Communicatieve vaardigheden kunnen over heel je leven gebruikt worden om je leven op alle niveaus te verbeteren. Interacties zijn de lijm tussen alle acties die je neemt in je dagdagelijkse leven. We leren je omgaan met aansprekingsangst, een gesprek starten en onderhouden met mensen die je niet kent. We geven je technieken mee om je interacties vlotter en luchtiger te maken. Daarnaast motiveren we en begeleiden we je om van deze acties vaste waarden te maken in je leven, zodat dit iets wordt dat je levenslang vooropzet: jezelf openen naar anderen toe en je eigen authentieke zelf zijn in gesprekken met andere mensen. Zo kan de social coach je helpen de meeste van je sociale angsten en conditioneringen onder handen te nemen. Onze cursussen zijn voornamelijk gericht op het versieren van vrouwen, daarnaast kan je ook bij ons terecht om specifieker met ons samen te werken aan de basisfundamenten van je sociale vaardigheden. Schrijf bij de cursus die je wilt volgen dan specifiek dat je op zoek bent naar een coach die je ondersteunt om je sociale vaardigheden te versterken en dan leggen wij de nadruk hierop en niet op de versiertechnieken. Hoewel beiden hand in hand gaan, kunnen we wel specifieker ingaan op de vaardigheden die jij het liefste wilt aanleren tijdens een training met een social coach/dating coach.

Voor social coaching kan je kiezen voor een dag- weekend- of 6 maanden social coaching om je sociale vaardigheden te verbeteren. Je kan ervoor opteren dit tijdens de dag op straat of tijdens het nachtleven in een club te leren. Beide omgevingen zijn verschillend maar zeker interessant om hieraan te werken. In elk geval is deze vaardigheid eentje die je moet onderhouden om deze vaardigheid te versterken. Daarom zal je meer resultaten zien bij langere coachingssessies. Met een dag of weekendbootcamp kunnen we je wel al tonen wat de basis is van een sterke sociale interactie en welke kernvaardigheden er nodig zijn om van jezelf een socialer persoon te maken. We leren je je angsten confronteren – zonder forceren, maar door te tonen dat je angsten enkel een creatie zijn van je eigen gedachten en concepten en daarvoor niet echt hoeven te bestaan. De social coach zal nadruk leggen op het confronteren van je angsten om ze uiteindelijk te elimineren uit je dagdagelijkse leven, zodat je jezelf durft zijn in interacties, zonder jezelf tegen te houden.

Wil je je socialere vaardigheden naar een hoger niveau tillen of ben je helemaal nieuw hierin en heb je dringend hulp nodig om socialer te worden met anderen en je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen? Ga dan naar onze pagina van versiercursussen en contacteer ons zodat we je kunnen meenemen in een wereld zonder sociale angst en “freedom of speech”. Sociale angst komt vaken voor dan je denkt, veel mensen worstelen met zichzelf te zijn in sociale interacties en weten niet goed hoe een gesprek te starten of te onderhouden. Ga daarom voor verandering in je eigen leven en neem zo snel mogelijk met ons contact op! Werk samen met een social coach om meteen werk te maken van jouw sociale vaardigheden!