Originele Openingszinnen

Wat je vaak hebt met openingszinnen, zélfs degene die goed werken, is dat ze al zo vaak gebruikt worden en meiden houden daar niet van. Daarom is het handig om af te komen met originele openingszinnen als je meisjes aanspreekt. Vaak zijn de onverwachte, subtiele openingszinnen degene die het beste aanslaan, gewoon omdat het meisje ze nog nooit eerder gehoord heeft. Deze originele openingszinnen voor vrouwen te versieren zullen je helpen bij je volgende aanspreking! Het is tijd om de beste met jou te delen!

 

Originele openingszinnen voor mannen

originele openingszinnen

Als je tot het besef bent gekomen dat sommige openingszinnen zooo cliché zijn geworden, zoals volgende: “Deed het pijn? Toen je uit de hemel viel…”. Dan weet je dat het tijd is om je aanpak te veranderen en voor de boeg te komen met originelere versierzinnen. Sommige van onderstaande originele openingszinnen zullen véél meer effect hebben dan degene die je al kent, gewoon omdat ze zo vernieuwend en grappig zijn.

Top 5 openingszinnen:

  • “Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moet ik nog een keer langslopen?”
  • “Ken ik jou niet van volgende week vrijdag?”
  • Je moet niet dronken dat ik denken ben!”
  • (Neem het meisje vast) “Oh sorry, die verrekte aantrekkingskracht toch!”
  • (krab aan iemands knie) “Wel sorry, ik had even jeuk aan jouw knie!”

 

Zoals je kan zien kunnen grappige openingszinnen ook origineel uit de hoek komen! Afhankelijk van de situatie kan je ook een fysieke opener gebruiken, zoals de laatste 2 als je in een bar of club bent. Er zullen zeker meisjes zijn die je komen vertellen dat ze deze opener nog nooit gehoord hebben en best wel goed vinden! Dus gebruik de originaliteit van deze openingszinnen in jouw voordeel om sterke aantrekkingskracht te creëren. Je moet niet werken dat ze niet denken. Gewoon uittesten!

 

Originele openingszinnen Tinder

Het aantal cliché openers op Tinder ligt hoog, dus tijd voor wat nieuwe inspiratie en originele openingszinnen om het ijs te breken. Kleine tip met grote impact: zorg voor een persoonlijke aanpak op Tinder, dit doe je door haar naam te vermelden bij de opener die je gebruikt. Dit geeft een heel goeie indruk en het toont ook aan dat het niet gewoon een copy-paste openingszin is die je aan al je matches stuurt.

  • Ik ben op zoek naar een vrouw die op zoek is naar een ([waarden]: lieve, stoere, spontane, vrolijke, ambitieuze, spirituele, intelligente, zelfstandige, knappe, onafhankelijke en mannelijke) man.
  • Croissants of chocoladekoeken? / Omeletten met spek of zonder spek?
  • Neen, we gaan niet uit eten op onze eerste date!
  • Blijkt dat we samen kunnen (noem iets gemeenschappelijks op haar profiel)

Wat je verder ook kan doen, al wordt het wel meer en meer gedaan, is het starten van het gesprek door het sturen van een originele meme als deze:

openingszinnen origineel

Dit maakt het gesprek luchtig, leuk (en voorlopig nog) uniek. Ik hoop van harte dat je met deze originele openingszinnen verder bent geholpen om je volgende gesprek te starten. Met deze heb je alvast een stapje voor op de concurrentie! Zelf gecoacht worden voor betere resultaten? Bekijk onze coachingspagina voor meer informatie.