Openingszinnen

Wil je een meisje versieren? Op deze pagina vindt je leuke zinnen die je kan gebruiken om een meisje te verleiden. Deze openingszinnen kunnen dodelijk efficiënt zijn dus wees voorzichtig op welke meisjes je ze gebruikt! Flirt en date met elk meisje dat je leuk vind, of dat nu in een bar of club is, op straat, of gewoon online… Al deze versierzinnen zullen je kunnen helpen tijdens het daten. Ga door onze pagina’s met de beste openingszinnen voor mannen, maar ook hilarische openingszinnen die je kan gebruiken om een leuke avond te beleven! Openingszinnen Tinder zijn ook aanwezig, aangezien deze datingapp o zo populair is! Geniet ervan en haal je beste versiertrucs maar boven!

 

Hoe ga je verder na je openingszin?

openingszinnen

Veel mannen zijn op zoek naar dé ideale openingszin om een meisje aan te spreken. Op deze pagina vind je natuurlijk enorm veel inspiratie en al deze openingszinnen kunnen ook effectief zijn om de interesse op te wekken bij een meisje, maar hoe ga je verder? Als je nieuw bent met het versieren van vrouwen dan kan het voorvallen dat je met je mond vol tanden staat na je openingszin, je brein slaat af en het lijkt alsof een zwart doek rond je hoofd is neergedaald. Hoe vermijd je dit? Wel, laten we het zo stellen: we zijn allemaal wezens van gewoonte, we houden niet van verandering en pijn. Ik weet dat je een ander antwoord zou willen horen als deze, maar iedereen die hiermee begint kampt met hetzelfde. De enige manier om losser te worden in een conversatie is door het veel te oefenen en actie te ondernemen! Neem jezelf niet te serieus als je na je openingszin niet meer weet wat zeggen, zelfspot is een vaardigheid die je zal moeten leren als je echt plezier wilt beleven aan het aanspreken van vrouwen.

Toch wil ik een korte tip geven aan de mannen die nog niet comfortabel zijn met meisjes versieren. Openingzinnen waarin je het meisje vraagt naar een OPINIE zorgen ervoor dat je zonder INTENTIE iemand aanspreekt, het risico dat je neemt met zo’n opener is zeer laag en nadat het meisje geantwoord geeft kan je gewoon weer doorgaan. Een goed voorbeeld van een opinie-opener is de volgende: Wie liegt er volgens jou het meest, mannen of vrouwen? Het is een goede oefening om over je aansprekingsangst heen te geraken en daarna kan je experimenteren met directere vormen van aanspreking.

 

Hoe belangrijk zijn goede openingszinnen?

Ik wil ook meegeven dat de waarde van verzierzinnen vaak wordt overschat! Tijdens het flirten en daten is het vooral belangrijk om JEZELF te zijn. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat leer je zoals in de vorige paragraaf door veel te oefenen… Sommige openingszinnen zullen goed werken voor de ene persoon en slecht voor de andere. Het gaat erom na een tijd te openen, zonder dat je een vooropgestelde openingszin in je hoofd hebt klaarstaan. Spontaniteit werkt als een sterke magneet als het gaat over het aantrekken van meisjes.

Een goede manier om uit je hoofd te geraken is door meteen in het begin van de nacht, plezier te maken of jezelf in de juiste mindset te plaatsen. Dit noemen ze de ‘warming up’. Iedereen komt op een andere manier in deze goede mindset terecht. (Met goede mindset bedoelen we: een positief humeur, waarin je losser en socialer bent dan andere momenten) Enkele bekende manieren om op te warmen zijn de volgende:

  • 1 a 2 minuten als een bezetene dansen op de dansvloer, zonder schaamte (tot als iedereen naar je kijkt)
  • Meisjes die je tegenkomt complimenteren over iets dat je leuk aan hen vind
  • Iedereen die je tegenkomt een high five of knuffel geven!
  • Zoveel mogelijk groepjes aanspreken, zonder veel tijd te laten tussen de sets in (3 secoden regel)

Probeer je eigen manier te vinden om in een goede state te geraken en je zal merken dat de rest van de avond veel vlotter zal verlopen! Als je worstelt met aansprekingsangst of je zit nog teveel in je hoofd, dan kan het raadzaam zijn om te investeren in een datingcoach. Deze leert je om te gaan met de weerstand en onzekerheden die je voelt, om ze uiteindelijk te doorbreken. Wij bij Vlaamse Vrouwen Versieren houden ons ook bezig met het coachen van individuen tijdens het daten net als jij! Dus denk zeker niet dat je de enige bent met dit probleem. Neem eens een kijkje op onze coachingpagina voor meer informatie over de mogelijkheden. In tussentijd kan je toch al eens enkele openingszinnen uittesten die je leuk lijken!