Openingszinnen Versieren

Nee dames, openingszinnen voor mannen te versieren ga je hier niet vinden. Als je het geluk hebt het mannelijk geslacht te vertegenwoordigen hebben we wel goed nieuws! We hebben enkele openingszinnen voor mannen klaarstaan die je vast en zeker zullen kunnen helpen. Graag geven we jullie een lijst mee in dit artikel van openingszinnen voor vrouwen te versieren, om betere resultaten te boeken tijdens het aanspreken van een vrouw. Het hoeft niet altijd de grappigste of meest subtiele openingszin te zijn die het beste aanslaat. Met deze openingszinnen versieren we elke vrouw die we willen. Niet dat afwijzingen niet meer zullen gebeuren, dat is nu eenmaal ‘part of the game’, maar geloof me vrij dat een goede openingszin zijn effect niet zal missen. Je zal onthaald worden op meerdere goede reacties en het is vast en zeker mogelijk dat enkele meiden je zullen smeken om hen je nummer te geven (of mee naar huis te nemen). Door deze openingszinnen versieren we met meer gemak het meisje van onze dromen!

 

Openingszinnen versieren vrouwen

versieren openingszinnen

Moest je het nog niet weten, we hebben al tal van artikels met openingszinnen geschreven die je kunnen verder helpen met het versieren van vrouwen. Je vind er de beste, grappigste en stoutste openingszinnen die je je maar kan indenken. Als je te lui bent om op de link te klikken, geen nood, we schrijven hier enkele van onze favoriete openingszinnen voor mannen op, kwestie van het makkelijk te maken!

5 leuke openingszinnen versieren vrouwen

 • Hey, mijn naam is (naam) leuk je te ontmoeten!

 • Weet jij hoeveel een ijsbeer weegt? [Euh, nee!?] Genoeg om het ijs te breken

 • (krab aan haar knie) Sorry, ik had jeuk aan jouw knie.

 • Geloof je in liefde op het eerste gezicht? Of moet ik nog eens langslopen?

 • Onze kinderen mogen later trots zijn op zo’n ouders!

Natuurlijk zijn er nog véél meer openingszinnen die je kan gebruiken, maar dit is een korte samenvatting met een variatie aan openingszinnen voor mannen om vrouwen te versieren die je kunnen helpen. Kort samengevat gelden bij elke openingszin deze regels:

 • Hou het kort.

 • Maak het grappig.

 • Zorg voor uitdaging.

 • Wees uniek en creatief.

 

Beste openingszinnen op chat

Gebruik je ook platformen zoals Tinder, Whatsapp of andere online datingsites om te daten met vrouwen? Dan hebben we voor jou enkele leuke openingszinnen Whatsapp en Tinder klaarstaan die je kan gebruiken. Ze zijn zeker ook te gebruiken op andere datingsites met chat. Laten we beginnen met de beste openingszinnen Tinder.

Wat gaat het verschil zijn in aanpak tussen Tinder en Whatsapp?

Bij Tinder gaan we ervan uit dat je het meisje nog nooit in het echt hebt gezien en totaal niet kent. Bij Whatsapp gaat het vaak om iemand die je al in het echt hebt ontmoet en waarmee je probeerd om nog eens af te spreken samen.

Beste openingszinnen voor mannen Tinder

[Wees creatief, humoristisch & uitdagend]

 • Eindelijk, een match op (kerstmis, nieuwjaar, valentijn,…)!
 • We zijn met zekerheid de slechtste match ooit!

 • Later zeggen we onze kinderen toch niet dat we elkaar via Tinder hebben leren kennen?

 • Je bent (zeg iets dat ze leuk vind op haar profiel). Ik vind dit verschrikkelijk / walgelijk.

 • Croissants, chocoladekoeken of omelet als ontbijt?

Beste openingszinnen Whatsapp

[Zeg iets persoonlijks, vraag haar naar haar plannen deze week]

 • Hey (naam), was leuk om je te ontmoeten. Wat zijn je plannen deze week?

 • Dag (naam), heb nog wat tijd in de file geinvesteerd op de terugweg. Wat zijn je plannen deze week?

Hopelijk heb je wat gehad aan de informatie en openingszinnen die we hier hebben neergeschreven. We zullen zeker en vast wel eens een column maken met openingszinnen voor vrouwen om mannen te versieren, maar aangezien we gespecializeerd zijn in het versieren van vrouwen, zal dit wel nog even op zich laten wachten. Hoe dan ook, met deze openingszinnen versieren de mannen met veel meer gemak de meiden die ze tegenkomen. Ben je nog niet comfortabel met vrouwen versieren? Heb je angst om vrouwen aan te spreken? Kijk eens op de coachingspagina voor meer informatie over vrouwen versieren met behulp van coaching. We helpen je de onzekerheden wegnemen en maken van jou een zelfverzekerde man waar de vrouwen naar op zoek zijn. Veel succes!