Meisje Versieren Tips

De vraag die 1001 keer door mannen wordt gesteld (als het niet meer is). Hoe kan ik een meisje versieren? We kunnen er een heel boek over schrijven, maar met enkele aanpassingen in je denkbeeld hoef je slechts enkele dingen te onthouden die er toe doen om het meisje te versieren dat je leuk vind. We laten je in de huid kruipen van iemand die al alles heeft meegemaakt als het te maken heeft met het versieren van vrouwen. Zo leer je hoe je een mentaliteit creëert waardoor je makkelijker meisjes gaat kunnen versieren. Geen oppervlakkige trucjes of technieken. We gaan diep in op de vraag WAAROM JIJ het moeilijk vind om meisjes te versieren en hopelijk krijg je na het lezen van dit artikel 1 of meerdere openbaringen. Een meisje versieren gaat na het lezen van deze tips alvast een stuk vlotter verlopen!

 

Tips om een meisje te versieren

meisje versieren

#1 Leer omgaan met afwijzingen én neem actie

Hoe een meisje versieren? We zien het versieren van meisjes als een complexe opdracht en als iets waar we angstig tegenover staan. We houden niet van afwijzingen en vaak willen we gewoon met het ‘idee’ verder leven dat het meisje wel ‘ja’ zou zeggen op de vraag of ze met jou op date wilt gaan. We hebben liever dit kunstmatig denkbeeld in ons hoofd, dan dat we kans hebben op een harde NEE. Ik wil je uit je fantasiewereld wegtrekken, hoe hard het ook klinkt. Als iemand die al enkele honderden afwijzingen op zijn naam heeft staan: afwijzing hoort bij het spel. Het is niet de bedoeling om afwijzingen te vermijden, je wilt afwijzingen weten te accepteren voor jezelf. Hoe leer je om te gaan met afwijzingen? Door je niet te focussen op 1 meisje eerst en vooral, maar je blik ruimer te richten op de weide oase aan meisjes die er rondloopt. Toen ik op school zat bijvoorbeeld, was ik voor een héél jaar verliefd op 1 meisje. Een meisje versieren op school was voor mij een hele uitdaging. En ik heb een heel jaar met haar in mijn hoofd rondgelopen, maar nooit ACTIE ondernomen. Geen wonder dat ik me slecht voelde. Toen ik leerde van de ‘pick up community’ en vrouwen versieren, kwam ik oog in oog te staan met de harde realiteit van afwijzing. Als je een meisje wilt versieren dan moet je eerst en vooral een stap in haar richting zetten. Daarna is het aan haar om op je avances in te gaan of ‘neen’ te zeggen. Als je tientallen vrouwen per dag aanspreekt, honderden per week zoals ik, dan begrijp je dat afwijzing gewoon erbij hoort. En in plaats van bij de pakken te zitten is het voor jou belangrijk hier een olifantenvel in te kweken en te leren omgaan met alle afwijzingen die je zult krijgen. Je zult je beter in je vel voelen en je zal niet langer afhankelijk zijn van de aandacht van 1 bepaald meisje.

#2 Leidt het gesprek in de juiste richting

Wat vaak gebeurd als mannen de eerste stap hebben gezet is dat ze niet weten hoe ze vooruitgang moeten boeken tijdens het versieren. Eerst en vooral: je hebt actie ondernomen en je hebt je opengesteld bij de kwetsbaarheid dat komt bij een meisje versieren, dus daarvoor al proficiat aan jezelf! Maar hoe kan je een meisje versieren met resultaat? Als je nu succesvol een date wilt hebben met het meisje dat je probeert te versieren, dan is het belangrijk om het gesprek te LEIDEN naar een bepaald doel. Is je doel een date? Zorg er dan voor dat je een bepaalde activiteit in je hoofd hebt en een datum om je date te plannen, alvorens je een gesprek aangaat met het meisje. Wees ook flexibel als het gaat om datums, een datum mag geen hinderpaal zijn om een date te plannen.

Voor mannen die al iets geavanceerder zijn in meisjes versieren, je wilt bijvoorbeeld in een nachtclub of overdag een meisje op INSTADATE nemen, of meenemen naar je thuis, heb dan een plan klaarstaan hoe je dit gaat doen. Heb een lijst met leuke cafés / bars klaarstaan waar je haar mee naartoe kunt nemen. Weet dat een meisje niet zomaar mee naar je thuis zal gaan, dus werk ik kleine stappen om haar mee te kunnen krijgen. Wat zijn de dingen waarmee je haar kan overtuigen om met je mee te gaan? Heb je leuke kinderfoto’s die je haar wilt laten zien, een schattige hond? Maak dit kenbaar en dan krijgt het meisje niet het gevoel dat ze naar je huis gaat, enkel en alleen om seks met jou te hebben. (Al beseft ze dit natuurlijk in haar achterhoofd) Het gaat erom een gevoel van vertrouwen te creëren.

#3 Wek sterke emoties op bij het meisje

Wil je het meisje écht zot maken en wil je de kans op succes vergroten? Zorg er dan voor dat je een meester wordt in het opwekken van hevige emoties! Je wilt een heel gamma aan emoties opwekken bij het meisje, behalve 2: die van saaiheid en onveiligheid. Zorg voor veel UITDAGING en HUMOR in de dingen die je zegt. Bijvoorbeeld: in plaats van haar te zeggen hoe mooi en intelligent je haar vindt, zeg haar hoe gek en kwaadaardig ze eruitziet. Rij je in een normale Ford Fiesta rond? Zeg haar hoe je elke dag in je donkeroranje Lamborghini over de straten raast. Ik weet dat dit raar kan klinken voor sommigen die hier nieuw in zijn. Je wilt niet LIEGEN over wie je bent. Wees 100% eerlijk met wie je vanbinnen bent, maar vertel haar af en toe eens iets dat ze niet gewoon is, om haar interesse in jou te vergroten. Zulke dingen zullen je zeker niet schaden.

 

Meisje versieren via sms

Hoe een meisje versieren via sms? Weet je niet wat te sturen naar een meisje dat je leuk vind, maar je hebt wel haar nummer? Dan kunnen wij je verder helpen. Als het gaat om het versieren via sms is het belangrijk dat je duidelijk bent in je intentie. Start de sms met iets dat je laatst gezamenlijk hebt gedaan zoals in volgend voorbeeld:

  • Hey (naam), het was echt gezellig laatst pizza met jou te gaan eten. Wat zijn je plannen voor komende week?

Achter elke sms geef je ook een aanzet om elkaar nog een keer te ontmoeten. Vraag haar naar haar planning en ga zo snel mogelijk over op het maken van een afspraak met haar. Hierna kan je bijvoorbeeld als volgt verdergaan.

  • Meisje: Was echt super leuk! Heb het redelijk druk deze week maar vrijdag ben ik wel vrij.
  • Jij: Laten we vrijdagavond afspreken om te gaan poolen. Weet hier een leuk cafeetje in de buurt zijn. Lukt 7u?

Bij het afspreken voor een date wil je zo specifiek mogelijk zijn: kies een activiteit dat je zelf leuk vindt en spreek een plaats en tijd af. Als het afgesproken uur niet lukt, dan ben je flexibel om het op een andere moment te doen dat voor beiden past. Draai niet teveel rond de pot als het aankomt op sms’en. Probeer niet teveel seksueel te escaleren via sms of met haar te flirten. De bedoeling van een nummer is dat je haar zo snel mogelijk weer in het echt kunt ontmoeten.

Hoe meisje versieren dat ik niet ken? Het is een vraag van het verleden. Vanaf nu weet je perfect wat te doen als je een meisje wilt verleiden. Voel je dat je nog veel moeite hebt de juiste emoties op te wekken bij de meisjes? Wil je een man van succes worden met vrouwen? We kunnen je helpen ontbolsteren met een van onze live trainingsprogramma’s. Kijk op de coachingspagina voor meer info en wordt door onze bikkelharde coaching onweerstaanbaar voor vrouwen!