Leuke Openingszinnen

Ben je er nog niet uit welke versierzin je gebruikt voor de komende aanspreking? Dan hebben we leuke openingszinnen voor vrouwen te versieren klaarstaan die je kan gebruiken om je volgende aanspreking tot een goed einde te brengen. Zoals je weet is het belangrijk het gesprek met een positieve noot te starten en deze versierzinnen zullen je daarbij helpen! Zoek je leuke openingszinnen om te gebruiken op Tinder of Whatsapp? We hebben de beste openingszinnen op chat klaarstaan. Laten we eerst beginnen met een lijst van leuke openingszinnen die je kan gebruiken in een bar, club of op straat. Schrijf er enkele op die je leuk vind zodat je nooit zonder inspiratie valt tijdens day- of nightgame!

 

Leuke openingszinnen voor mannen

leuke openingszinnen

Laten we eens een kijkje nemen naar de openingszinnen die ik persoonlijk leuk vind om te gebruiken op een meisje. Naar mijn mening zijn er veel leuke openingszinnen die je kan gebruiken die zullen werken, maar de volgende openingszinnen raadt ik zeker aan om zelf eens mee te experimenteren. Met deze openingszinnen zal je veel goede reacties uitlokken bij de meisjes die ze te horen krijgen!

Top 5 leuke openingszinnen

– Stop met naar mij te staren! Als je me leuk vind moet je dat gewoon zeggen.

– Hoe zwaar is een ijsbeer? Zwaar genoeg om het ijs te breken.

– Je lijkt heel erg op mijn toekomstige vrouw!

– (neem haar hand en leg hem op je borst) Het is oké om me aan te raken hoor…

– (kijk wat beschaamd) Sorry dat ik te laat ben voor onze date hoor… Het was druk op de baan…

Het werkt verbazingwekkend goed eigenlijk om te doen alsof je het meisje al kent.. Het neemt zoveel weerstand van haar weg en ze wil weten vanwaar jullie elkaar kennen. Dan is het aan jou om het frame goed te behouden of net te veranderen en de aantrekkingskracht hoog te houden. Als je iets of wat mysterieus kan blijven in het begin van de conversatie, dan ga je zeer veel interesse opwekken bij het meisje in kwestie. Leuke openingszinnen waarbij je die ‘fictieve’ band creeert zijn werken daarom efficiënt bij de aanspreking.

 

Leuke openingszinnen Tinder

Heb je genoeg van de grote lijst foute openingszinnen Tinder? Ben je klaar voor het echte werk? Dan kunnen we je wel een handvol leuke openingszinnen bezorgen ter inspiratie om je op weg te helpen.

– Als jij de ware bent, dan spring ik een gat in de lucht. Zoniet, dan doe ik het nog steeds.

– Zeg eens wat meer over mezelf?

– Eindelijk heb je de juiste keuze gemaakt me te liken. Dan kunnen we eindelijk overgaan op een date!

 

Leuke openingszinnen Whatsapp

– Hey (naam), weet je m’n naam nog?

– Ik hou van je looks. Nogal kwaadaardig.

– Laten we het chatten en daten maar skippen. Meteen trouwen.

Voor whatsapp en tinder werken plaatsjes als opener ook altijd goed. Er zijn een heleboel coole meme’s te vinden op internet die je kan gebruiken om het gesprek te starten, zoals deze hier:

Vond je onze post met leuke openingszinnen inspirerend? Zou je graag gecoached worden om meer succes te halen met meisjes en relaties? Dan kan je ons altijd contacteren om samen hieraan te werken. Met onze coaching zal je je eerste nummer scoren, meisjes kussen en wie weet nog veel meer. Kijk op onze coachingpagina voor meer informatie en contacteer ons zo snel mogelijk voor je eerste bootcamp!