Iemand Versieren: Hoe Maak Je Haar Gek?

Wil je iemand versieren maar weet je niet hoe? Met deze versiertrucs en tips om iemand te versieren zal je leren hoe je op een efficiëntere manier én met meer succes aantrekkingskracht kan creëren bij vrouwen! Met deze tips heb je een grote voorsprong op mannen die niet weten hoe ze vrouwen moeten versieren. Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt in het versieren, deze tips zullen je helpen grotere progressie te maken tijdens het versieren. Deze tips zijn toepasbaar op eender welke locatie dat je iemand wilt versieren, we leren je hoe iemand versieren op een fuif, in een bar of club, op school of op straat. Laten we eens kijken hoe je je resultaten meteen kan verbeteren!

iemand versieren

 

Versiertips hoe iemand versieren

Iemand verleiden kan voor iemand die hier nieuw in is veel voeten in de aarde hebben. Het kan niet meteen zo gaan als je had gewild of verwacht had. Meiden versieren is een kwestie van Trial en Error. Je maakt veel fouten, om uiteindelijk hieruit te leren en dan hier lessen uit te trekken en te verbeteren. Gelukkig ben ik dit proces al een tijdje aan het doorlopen waardoor ik jullie enkele versiertrucs kan meegeven, zodat jullie niet alle fouten moeten doorlopen die ik heb gemaakt in het verleden. Dit zijn 3 gouden tips die jullie in jullie achterhoofd moeten houden tijdens het versieren!

 

Vrouwen versieren doe je zo

Iemand Versieren Tip #1 : Focus niet teveel op het resultaat

Eerst en vooral: als het je droom is om een meisje uit te vragen waar je al enkele maanden / jaren probeert mee af te spreken, maar je durft haar niet uit te vragen dan heb ik min of meer slecht nieuws… Je bent nooit zeker of het meisje in gaat gaan op je vraag om samen wat te gaan doen. Dit kan verschillende redenen hebben: ze heeft al een vriendje, ze heeft geen tijd deze week, ze is zelf onzeker, ze vind dat ze jou niet waard is of ze vind je niet leuk genoeg. Als ze NEE zegt op jouw uitnodiging, dan kan dit veel meer redenen hebben dan dat ze jou niet leuk vind. Dit is wat we vaak denken, maar vaak gaat het om het meisje zelf. Daarom, focus niet op de uitkomst als jullie iemand versieren, maar wees trots op jezelf dat je initiatief neemt om haar uit te vragen. Afwijzingen horen erbij en als jij voldoende initiatief neemt en meiden op regelmatige basis versiert en mee uit vraagt, dan gaan deze afwijzingen voor jou minder en minder hard aankomen.

Iemand Versieren Tip #2 : Wees speels & breng positieve energie

Het gaat vaak niet om de woorden dat je zegt, maar de manier waarop je jezelf presenteert naar het meisje toe! We focussen te vaak op hetgeen we zeggen en niet op de manier waarop. Daarom, let vooral op het volume en de intonatie in jullie stem en zorg dat je een open lichaamshouding aanneemt als jullie iemand versieren. De woorden zijn bijkomstig. Praat luid en duidelijk, zorg dat je praat met een glimlach op je gezicht. Dit hoeft geen grote smile te zijn, maar een gemeende glimlach geeft het meisje wel een positief gevoel. Het gaat ervoor zorgen dat het meisje meer op haar gemak is tijdens het gesprek en het neemt de awkwardness van een ongemakkelijk gesprek weg, zowel bij jou als bij haar!

Iemand Versieren Tip #3 : Raak haar aan

Nog iets dat te weinig gebeurt als we iemand versieren die we leuk vinden is aanraking. We kunnen oké zijn met een afwijzing en ons op een goede manier weten te presenteren bij het meisje, maar toch kan het meisje nog altijd niet happig zijn om met jou op date te gaan. Als je de aantrekkingskracht wilt verhogen en het gesprek naar een hoger niveau wilt tillen, dan is het belangrijk haar af en toe aan te raken. Lichaamscontact zorgt voor een gevoel van vertrouwen en het maakt ook duidelijk dat dit niet een gewoon gesprek ‘onder vrienden’ is. Ze gaat je meer beschouwen als potentiële partner dan als goede vriend. Als we dit kunnen verwezenlijken, dan verhogen we de kans dat ze met ons nog eens afspreekt. Je hoeft ze niet voortdurend vast te houden, maar af en toe een aanraking met je hand aan haar schouder of de onderkant van de rug gaat je interactie al verbeteren.

Hopelijk hebben jullie geleerd dat iemand versieren ook leuk en vlot kan verlopen! Ondervinden jullie veel moeite tijdens het aanspreken? Heb je nog veel angst om een gesprek aan te gaan met een meisje dat je leuk vind? We kunnen je leren hoe je je datingsucces verhoogt via ons intensieve live trainingsprogramma, waarbij we je leren vrouwen aanspreken op straat of tijdens het uitgaan! Neem een kijkje op onze coachingspagina voor meer informatie.