Hoe Versier Je Een Meisje (Met TEXT Game)

Je zal waarschijnlijk wel ooit een meisje versiert hebben in een bar of op straat en haar nummer hebben genomen. Dan weet je waarschijnlijk wel hoe frustrerend het is als ze uiteindelijk niet meer reageert via sms. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe versier je een meisje met goede text game? Want een meisje versieren via sms, het lijkt gemakkelijker dan het soms in werkelijkheid is. Vanaf we contactgegevens hebben van het meisje, willen we via dit nummer zo snel mogelijk weer in het echt met haar afspreken. Het meisje zelf waarschijnlijk ook. Het is de moment tussen het nemen van de nummer en het sturen van je eerste bericht dat cruciaal zal zijn. Hoe zorg je er in de eerste plaats voor dat ze überhaupt terugstuurt? En hoe zorg je dat ze met jou nog een keertje wilt afspreken? Dit zijn de levensvragen waar we ons vandaag op gaan toespitsen!

 

Hoe versier je een meisje via SMS : Tips & Tricks

hoe versier je een meisje

Hoe versier je een meisje op Whatsapp of via SMS? Oké, om ons te focussen op de eerste vraag: hoe zorgen we ervoor dat het meisje in eerste instantie terugstuurt? Welke berichten kunnen we sturen en hoe lang moet de tijd zijn tussen het nemen van het nummer en het eerste bericht? Er zijn vele datingsites / versiersites die wel eens zeggen het eerste bericht pas te versturen, de dag na je haar ontmoet hebt. Kwestie van niet ‘needy’ over te komen. Wel, er zijn vast en zeker ook goede tips te vinden op andere sites, maar neem het maar van mij aan: het is ontzettend belangrijk om je eerste bericht naar het meisje ZO SNEL MOGELIJK te versturen! Wat is een goede eerste bericht? Als je net het nummer hebt gekregen van het meisje, stuur dan meteen een van de volgende dingen naar haar toe:

 • (naam)
 • Hey, dit is het VIP nummer van (naam), slaag met zorg op.

Je eerste bericht kan simpelweg gewoon een berichtje zijn, waarin je naam vermeld staat. Je kan het ook wat aankleden zoals in voorbeeld 2. Je eerste bericht zo snel mogelijk versturen heeft meerdere redenen:

 • Het meisje gaat je onthouden
 • Goede manier om een gesprek in te leiden
 • Je blijft hangen in haar hoofd.

Als je te lang wacht met het versturen van je eerste bericht, kan het meisje je vergeten. Als ze dan een bericht krijgt van een onbekend nummer, kan het zijn dat deze in de vuilbak beland. Je wilt met je eerste bericht een ‘zaadje’ planten in haar hoofd, om een gesprek te starten die een nieuw afspraakje zal inleiden.

Hoe ga je verder?

Oké, dus je hebt ervoor gezorgd dat ze je gaat onthouden en ze weet dat jij het bent als je een volgend bericht stuurt. Nu willen we niet te lang wachten met andere berichten. Afhankelijk van welk tijdstip je haar hebt ontmoet, stuur je dan een tweede bericht. Heb je haar overdag ontmoet? Een ideaal tijdstip voor een tweede bericht is ergens tijdens de avond. Als je haar ‘s nachts hebt ontmoet, dan stuur je haar als je wakker wordt. Belangrijk tijdens het gesprek dat je zal voeren via SMS: stuur altijd sms’en met een TWEEDE ONTMOETING in je achterhoofd. Wijk niet teveel hiervan af door nutteloze berichtjes over en weer te sturen. Je wilt in je berichten duidelijk zijn in je intentie en waar je naartoe wilt met het meisje, van bij het begin. Anders verlies je nutteloos veel tijd en energie. Hoe versier je een meisje met een goed tweede bericht, zodat ze met jou op date wilt gaan? Hier zijn goede openers die je kan gebruiken voor een tweede bericht:

 • Hey (naam), blij dat ik je vannacht ben tegengekomen :). Wat zijn je plannen voor deze week?
 • Goedenavond (naam)! Ben nog terechtgekomen in de langste file van mijn leven 🙂 Hoe ziet jouw week er voor de rest nog uit?

Welke elementen moeten zeker aanwezig zijn in je 2de bericht?

 • Begroeting (Hey, hallo, goedemorgen, goedenavond,…)
 • Haar naam (Bouwt vertrouwen op)
 • Extra informatie (Wat heb je in de tussentijd nog meegemaakt, wat vond je van de avond voordien?)
 • Vraag naar haar agenda (Zo weet je het beste tijdstip voor een date te plannen)

Probeer na dit eerste bericht ZO SNEL MOGELIJK een date te regelen. Probeer geen aantrekkingskracht te creëren via sms, zeker niet van seksuele aard. Stuur geen ellenlange berichten naar elkaar om uiteindelijk te weten te komen dat ze geen interesse heeft / niet kan. Wees specifiek en doelgericht. Om een voorbeeld aan te halen met een van onze tweede berichten die we hebben uitgeschreven, dit is hoe je het gesprek kan opvolgen:

 • JIJ: Hey (naam), blij dat ik je vannacht ben tegengekomen :). Wat zijn je plannen voor deze week?
 • HAAR: Tijdens de week veel studeren 🙂
 • JIJ: Oke, laten we een tijdstip vinden waarbij we samen kunnen gaan (ACTIVITEIT). Wat denk je van dit weekend?
 • HAAR: Oke, het weekend moet wel lukken.. Hoe gaat het met je??
 • -JIJ: Met mij alles goed. We kunnen zondag afspreken om 3 uur, aan de bankjes van de Oude Markt en van daar verder gaan. Goed?
 • HAAR: Oké
 • JIJ: Super, zie je zondag dan!

Als een meisje je vragen stelt zoals: hoe gaat het met je?? Hou je antwoorden dan kort en zorg altijd dat je een progressie maakt in je berichten met de vraag of ze wilt afspreken of wat haar plannen juist zijn. Kies een activiteit dat je zelf leuk vind om te doen en kies een plaats uit die jullie allebei kennen om van daaruit te vertrekken. Nadat je afspraak geregeld is wil je niet teveel meer over en weer sms’en. Herinner haar wel nog eens op de dag van je afspraak dat je een date hebt gepland samen, zodat je niet voor niets naar daar gaat…

Hoe fix je iemand op Whatsapp of SMS?? Hopelijk heeft deze post jullie hierbij geholpen!

 

Hoe een meisje versieren via Facebook

Versieren van meisjes via SMS of Whatsapp mag nu geen enkel probleem meer zijn. Toch bestaan er ook andere manieren waarop je de gegevens van het meisje zou kunnen hebben verkrijgen. Misschien was ze niet zo happig haar nummer aan jou te geven en heeft ze in de plaats haar Facebook aan jou gegeven. Nu is de vraag: Hoe versier je een meisje via Facebook?

Een meisje versieren via Facebook (alleszins, als je haar dus al in het echt hebt ontmoet) werkt ongeveer via dezelfde principes als het sturen via een SMS op je gsm. Toch zijn er kleine verschillen waar je gebruik van kan maken om je text game via Facebook nog beter te doen verlopen. Wacht niet te lang (liefst zo snel mogelijk) met het versturen van het eerste bericht op haar Facebook en wat leuk is aan Facebook is dat je een inkijk krijgt in haar leven via haar profiel. Maak van deze informatie gebruik in je eerste bericht. Bijvoorbeeld:

– Hey (naam), ik heb gezien dat je veel likes op je profielfoto hebt. Dat was mijn enige voorwaarde om met jou nog eens af te spreken 🙂 Wat zijn je plannen voor deze week?

Met een openingszin zoals hierboven kan je dus gebruik maken van de informatie van het meisje haar profiel. Hoewel, het is geen vereiste om dit te doen, maar wel een leuke mogelijkheid. ALS het meisje online is en ze stuur vlot heen en weer, probeer dan in je eerste gesprekje een date te regelen. In het andere geval probeer je zo snel mogelijk met enkele berichten over te gaan op een volgende afspraak. Niets nieuws onder de zon hier…

Hopelijk hebben deze TEXT tips jullie enorm veel geholpen om de kwaliteit van je nummers en facebook profielen te verbeteren! Ben je gemotiveerd om elke dag nieuwe vrouwen aan te spreken en met de mooiste meiden te daten? Je kan nu wel veel te weten zijn gekomen over het versieren via SMS, maar hoe versier je een meisje nu op straat of tijdens het uitgaan? Neem zeker eens een kijkje op onze coachingspagina, want wij kunnen je met ons live trainingsprogramma helpen met het versieren van de knapste vrouwen! We zorgen dat je weerstand wegvalt, waardoor de meiden de ware jou gaan zien! En als jij authentiek bent, dan creëer je ongelooflijk veel aantrekkingskracht!