Hoe Verover Je Een Vrouw

Jawohl beste VVV lezers. Hoe verover je een vrouw? Het is een vraag die menig man zich afvraagt, blij dat je al actie hebt ondernomen om hier informatie over te zoeken. Interesse tonen in een vrouw is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je dit nog niet vaak ‘geoefend’ hebt. Toch heeft het versieren vaak gewoon te maken met ‘jezelf’ te zijn, maar veel mannen zijn nu net niet hun ware zelf. Niet op het werk, niet met vrouwen, niet op zichzelf… In deze maatschappij zijn we vaak ver verwijderd van wie we echt zijn en we leven in een tijd waar we veel belang hechten aan de mening van anderen. Net alsof we allen zijn opgeslokt door de stroming van de maatschappij. Meer en meer mensen begrijpen dat ‘de maatschappij volgen’ niet al hun problemen zal oplossen. Daarom, als je iets ‘extra’ wil bijdragen aan de maatschappij, iets wilt doen dat anderen niet durven, dan is het interessant om je te verdiepen in het topic van vrouwen versieren. Voor de grote menigte een groot taboe, voor jou misschien wel de weg naar mentale vrijheid! We gaan je leren de signalen van vrouwen beter te lezen, want hoe weet je of zij je leuk vindt? En ook leer je met deze informatie actie te ondernemen om de vrouw daadwerkelijk te versieren. Let’s get started!

 

Hoe zie je dat iemand verliefd is op jou

hoe verover je een vrouw

Het kan zijn dat je nu al een tijdje aast op 1 bepaald meisje dat je leuk vind en je durft haar niet op date vragen of je bent iemand die meiden versiert in de club / op straat. Als je beter de signalen wilt lezen dat het meisje naar jou stuurt ben je aan het juiste adres! Hoe verover je een vrouw anders als je haar signalen niet oppikt? Als we meer succes willen hebben met vrouwen is het belangrijk oog te hebben voor de ‘Indicators Of Interest’ of IOI’s die het meisje naar je stuurt.

Dit zijn de verschillende IOI’s die een meisje naar je kan sturen, zonder dat je het zelf opmerkt.:

  • Haar lichaam is volledig naar jou gericht tijdens het praten. Let op het meisje haar voeten, als ze naar jou toestaan, is dit een goed signaal dat ze interesse in jou heeft!
  • Ze raakt je aan tijdens het praten (dit kunnen kleine aanrakingen met haar hand zijn)
  • Ze houdt intens oogcontact met jou (ze kijkt met een glimlach recht in je ogen of naar je mond)
  • Ze schuurt ‘per ongeluk’ tegen je aan wanneer ze voorbij loopt
  • Ze heeft een open lichaamstaal als ze tegen je praat (geen gekruiste armen of benen)
  • Ze spiegelt je lichaamstaal. Dit is een zeer sterke IOI. Mensen doen dit soms bewust, soms onbewust, maar het is een duidelijk teken dat ze sterke emoties voelt bij jou.

Een gekende techniek om te weten of een meisje interesse heeft is door haar hand vast te houden en lichtjes te knijpen. Als het meisje terugknijpt is dit vaak een goed teken van interesse.

 

Hoe een vrouw verliefd maken

Oké, nu we weten welke signalen meiden kunnen sturen die wederzijdse interesse hebben in jou, is de volgende vraag: hoe verover ik haar hart? Hoe maak ik een vrouw écht wild van me? Dit is waar het nemen van ACTIE in werking treedt, je gaat nooit met haar op date kunnen gaan, laat staan een relatie beginnen als je haar niet uitvraagt! Het gaat natuurlijk om veel meer dan enkel de vraag stellen of ze met jou eens een keertje zou willen afspreken. Hier gaan we je de basiskennis aanleren die nodig is om aantrekkingskracht en positieve emoties bij vrouwen op te wekken.

#1 Gebruik uitdaging & humor

#2 Doe alsof je haar vriendje al bent

#2 Wees duidelijk in je intentie

Hoe verover je een vrouw? In werkelijkheid is het vaak omslachtiger dan op papier, maar met deze tips ga je al progressie kunnen maken in het versieren van vrouwen. Wil je écht kunnen doordringen tot de kern van een vrouw? Voel je dat je nog altijd niet voldoende jezelf bent in de buurt van meiden die je leuk vindt? Dan kunnen we met 1-op-1 coaching werk écht werk beginnen maken van je huidige dating- en relatieleven. Met dit intense programma vormen we je om tot een echte man waar elk meisje van droomt. Kortom, de persoon waar meiden naar op zoek zijn – ongeacht je looks, status of geld. Neem een kijkje op de coachingspagina voor meer informatie!