Hoe Flirten: De Ultieme Gids!

Vandaag snijden we het topic aan van flirten. Flirten, hoe doe je dat? Hoe vrouwen flirten verschilt enorm van hoe mannen flirten. Hoe flirten vrouwen bijvoorbeeld? Meiden kunnen een afwachtende houding aannemen als het aankomt op flirten en zijn van nature veel beter hierin dan mannen. Wij, mannen, moeten het hebben van onze persoonlijkheid en goede flirttechnieken hebben om het meisje te versieren dat we leuk vinden. Een voordeel dat we hebben is dat we niet zo hard worden beoordeeld op onze looks en dat de manier waarop we ons presenteren ten opzichte van het meisje veel belangrijker is dan dat voor een meisje het geval is. Wat je in dit artikel gaat leren zijn enkele manieren om efficiënter te flirten, zodat je de barometer van het meisje de hoogte doet ingaan. Je gaat op een gemakkelijke, spontane manier het meisje warm voor jou maken. Klinkt te goed voor woorden? Laten we maar meteen overgaan op onze geweldige methode om te flirten met het meisje dat je leuk vindt.

 

Flirten doe je zo

hoe flirten

hoe flirten

#1 Hoe flirten mannen

Hoe te flirten? Om te achterhalen hoe je SUCCESVOL moet flirten, moeten we eerst nagaan hoe de meesten onder ons flirten met vrouwen. Hoe flirten jongens meestal? Vaak draait het uit op een flauw gesprek, met zeer normale vragen zoals ‘Wie ben je?’, ‘Wat ben je aan het doen?’, ‘Wat zijn je hobby’s?’ enzovoort. Het probleem met flirten op deze manier is dat je nooit je aantrekkingskracht zal vergroten op het meisje, omdat je een SAAI gesprek voert, dat ze met iedereen kan voeren. Met haar familie, collega’s op het werk of de buurman. Je wilt afstand nemen van dit soort flirten en humor en uitdaging integreren in je vragen om haar emotioneel te prikkelen. Deze prikkeling gaat ervoor zorgen dat haar aantrekkingskracht vergroot en dat ze je gaat zien als een potentiële partner en niet als een gewone vriend of kennis.

Volgende dingen moet je integreren in je vragen en conversatie om de aantrekkingskracht bij het meisje te vergroten:

  • Humor
  • Uitdaging
  • ‘ONS’ gevoel
  • Aanraking

Door humor en uitdaging in je vraagstelling te steken zal je het gesprek vlotter en leuker doen verlopen, je gaat het meisje comfortabel laten voelen door haar te prikkelen met de juiste vragen. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Ben je een verpleegster? Volgens mij steek je graag naalden in mensen’ of ‘Je hebt echt zo’n schattig patattenneusje, heb je die van je moeder of je vader? Belangrijk is dat je deze vragen op de juiste manier stelt, doe het met een lach op je gezicht, zodat ze weet dat deze vragen humoristisch bedoeld zijn en niet om haar te beledigen.

Een ‘ONS’ of ‘WIJ’ gevoel creëer je door haar te betrekken in je toekomstplannen, bijvoorbeeld op de volgende manier: ‘Als we later getrouwd zijn, hoe gaan we ons eerste kindje noemen?’ of ‘Ben je ook vegetarisch? We hebben zoveel gemeenschappelijk met elkaar’. Dit ‘wij samen’ gevoel is belangrijk om bij haar de mogelijkheid los te maken dat jullie elkaars partner worden. Je zorgt ervoor dat ze je niet aanziet als een zoveelste vriend.

Laatst en ook zeer belangrijk is om haar aan te raken, in een bar of club kan je hier heel ver mee gaan. Als je een meisje op straat aanspreekt kan het ook veel subtieler worden gedaan. Hoe subtiel flirten? Je kan haar gewoon even een hand of knuffel geven, of vastnemen bij de schouder. Het verhoogt de aantrekkingskracht en de band dat jullie samen creëren in het moment en het meisje zal je daardoor veel langer onthouden. Zorg ervoor dat je dit ook niet te vaak doet bij meisjes die hier niet oké mee zijn. Als ze het niet tof vinden, dan hoef je het niet te (vaak) doen.

#2 Flirten via sms en hoe moet je flirten op Whatsapp & Tinder

Als je bedoeling is om te flirten via sms, whatsapp Tinder of een andere datingsite, dan gaan we dezelfde principes gebruiken als tijdens het ‘gewone’ date waarbij we het meisje zien. We willen de aantrekkingskracht vergroten door humor & uitdaging in onze tekstberichten te steken en we willen ook een ‘ons’ gevoel creëren via sms. Goede voorbeelden voor een eerste bericht zijn de volgende:

– Weet je, ik ga niet rond de pot draaien. Je lijkt me ronduit kwaadaardig 😉

– Wij zijn vast de slechtste (Tinder) match ooit!

– Je houdt van (zeg iets dat ze leuk vind). Ik vind dit echt verschrikkelijk / walgelijk 🙂

Als je een negatieve aanneming doet, gaan we ervoor zorgen dat het meisje weet dat dit grappig bedoeld wordt en niet serieus door emoticons te gebruiken. Via sms of chat heb je niet de luxe dit te doen via je lichaamstaal, dus zorg met het gebruik van emoticons dat de boodschap goed overkomt.

Wat is nu het verschil tussen sms-flirten en het normale flirten? Als we een meisje haar nummer hebben of we spreken haar aan op chat, dan willen we zo snel mogelijk een afspraak met haar vastleggen om uiteindelijk op date te gaan. Stuur niet eindeloos berichten met een meisje dat je leuk vind tot dat ze zelf initiatief neemt iets af te spreken. Dit zal ze nooit doen. Ga na enkele berichten uit te wisselen op een vlotte manier over tot het voorstellen van een date.

Flirten, hoe doe je dat? Hopelijk is het antwoord op deze vraag voor jou al wat uitgeklaard. We staan altijd voor je klaar om je te helpen in bij de evolutie van je datingleven. Als je nog veel weerstand voelt bij het aanspreken van meisjes of je bent gefrustreerd met je huidige relaties dan kunnen we je helpen hier verandering in te brengen! Kijk op onze coachingspagina voor meer informatie over onze live trainingsprogramma waarbij we je helpen bij de transformatie van je leven en huidige hindernissen.