Het Geheim Van De Weg Naar SuccesOm de zoveel tijd vragen we eens terug aan de mensen die we gecoacht hebben hoe het met hen gaat, wat hun struikelblok momenteel is, welke succesverhalen ze hebben meegemaakt, tot welke inzichten ze zijn gekomen, …. Hetgeen dat het meeste naar voren kwam was dat ze na de coaching niet meer weggaan om vrouwen aan te spreken. Dit verbaasde mij eerlijk gezegd. Nadat Dr Safari en ik hebben geleerd wat de constructiefste manier is om te leren vrouwen verleiden, zijn we elk weekend uitgegaan om te oefenen en zelfs nu onderhouden we dit. Er is slechts 1 manier om goed te worden en dat is oefenen. Iedere persoon die goed geworden is in een bepaald gebied heeft dit bereikt door te oefenen. Van Beethoven, tot Kasparov, tot de zussen Williams. Oefenen, oefenen, oefenen!

Goed worden met vrouwen betekent veel discipline hebben om door te bijten na periodes dat er niets lijkt te lukken. Sommige geven het op nadat ze merken dat het veel tijd en moeite vergt, andere geven het op zodra hun succes zich uit in een relatie. Om dan volledig te stoppen met te werken aan zichzelf, de relatie nadien op de klippen loopt, en terug bij af te zijn.  Om nadien dan hetzelfde patroon te herhalen.

Eén van de manieren om je motivatie terug op te krikken nadat deze gezakt is, is door je terug onder te dompelen in de emoties die je ervaart hebt toen je hiermee begon. Misschien was het omdat je het beu bent om alleen te blijven? Misschien omdat iedereen om je heen die minder bereikt had toch aan een vriendin geraakte en jij niet? Misschien zag je een vrouw met een kerel, waarvan je dacht hoe heeft hij die kunnen krijgen?

Het is goed om soms terug die emoties te ervaren zolang het je vooruit helpt. Wat je ook kan doen is jezelf een regel opleggen zodat je blijft uitgaan tot een zekere doelstelling is bereikt. Een voorbeeld van zo’n doelstelling kan zijn dat je gemakkelijk iemand nieuw vind om in een relatie mee te stappen.

Wij weten zelf ook dat het in het begin moeilijk is, daarom hebben wij er een gewoonte van gemaakt. Plan elke week in dat je vrouwen gaat aanspreken overdag of ’s nachts maakt niet uit. Plan het in, voer het uit totdat het een gewoonte geworden is en de belangrijkste regel om gemotiveerd te blijven eenmaal je ook effectief het huis buiten gaat is: zorg dat je ten alle tijden plezier beleefd als je in een gesprek zit met een vrouw.

Wat je ook doet het aller aller belangrijkste is ACTIE ondernemen!!