Grappige Openingszinnen

Ik heb een lijstje samengesteld met heel grappige openingszinnen voor mannen die zeker en vast een lach en een traan zullen opleveren bij de meiden die je wilt versieren. We hebben niet enkel héél grappige openingszinnen bij elkaar gezocht om te gebruiken op straat of in een bar of club, we hebben ook een lijst met de beste openingszinnen op chat, met onder andere een heleboel openingszinnen voor Tinder en Whatsapp. Wat mag je ervan verwachten? Veel lachbuien, een dosis verbaasde gezichten en hier en daar een zure pruim die je humor niet weet te appreciëren. Is het de moeite waard ze uit te testen? Zeker weten, ze zijn niet enkel écht grappig, ze gaan je ook resultaten opleveren als je na de opener goede opvolging hebt. Laten we eens een kijkje nemen naar wat naar mijn mening heel grappige openingszinnen voor vrouwen te versieren zijn.

 

Grappige, melige & (licht) seksuele openingszinnen

grappige openingszinnen

Wat is er nou zo leuk aan seksuele, melige openingszinnen? Ze zijn vaak ook enorm grappig, net door hun aard. Grappige openingszinnen zijn de ideale manier om het ijs te breken, zeker aan te raden bij de ijskoninginnen onder de dames of meiden die heel verlegen zijn. Met een grappige opener zullen ze sneller geneigd zijn om hun gevoelens naar jou te uiten en een gesprek met jou aan te gaan.

Top 10 grappige openingszinnen:

  • Hoeveel weegt een ijsbeer? Genoeg om het ijs te breken.
  • Je hebt zulke mooie, witte tanden, welke tandpasta gebruik je?
  • Wij hebben zoveel gemeenschappelijk samen!
  • Hebben jullie mijn hond gezien? Ik had hem vast aan de leiband, maar hij is losgekomen. Het is een kleine beige Chihuahua…
  • We gaan zulke fantastische kinderen hebben. Jouw intelligentie en mijn looks!
  • Je bent zo’n schattig meisje. Ik ga je adopteren als mijn nieuwe zus.
  • Is je vader een terrorist? Want jij bent wel DE bom!
  • Sorry, ik had jeuk aan jouw knie.
  • Je mag me gerust aanraken aan mijn borst, dat is mijn gevoeligste plek (neem het hand van het meisje en leg het op je borst)

We kunnen beter stoppen met praten en meteen beginnen zoenen. Dat scheelt tijd.

Het voordeel van grappige openingszinnen is dat je ze bijna in eender welke situatie kan gebruiken, als het meisje geen interesse toont of het gesprek gaat niet al te goed, dan heb je op zijn minst positiviteit verspreid met een van deze versierzinnen én je zal je eigen moed hebben opgepompt tegen het volgende groepje dat je wilt aanspreken.

 

Grappige openingszinnen Tinder

Hier is een korte samenvatting met de grappigste openingszinnen die beschikbaar zijn om te versturen via Tinder. Ze zijn zeer leuk en humoristisch en dit maakt de kans dat ze terugstuurd veel groter! Humor gebruiken werkt zeker in de positieve richting!

 • Beste (naam), ik heb al jaren een oogje op je
 • Hey (naam), je ziet eruit als het type meisje dat mij moest leren kennen
 • Dag (naam), het is mijn verjaardag vandaag. Geef me 3 virtuele kussen!
 • Het is niet omdat het je verjaardag NIET is dat je de laatste van deze openingszinnen niet kan gebruiken! Het is nu net de bedoeling een reactie uit te lokken bij het meisje door dit te zeggen.

 

Grappige openingszinnen Whatsapp

Naast Tinder is Whatsapp ook een groot medium om meisjes op aan te spreken. Met deze Whatsapp openingszinnen kun je ook dates scoren op een leuke, grappige manier. Deze whatsapp openingszinnen komen onder het motto ‘lachen is gezond’ en de interesse van de meiden zal meteen ook groot zijn!

 • Ik ben de engel die je komt zeggen dat het tijd is met mij te praten.
 • STOP NU MET WAT JE BEZIG BENT, IK HEB JE HULP NODIG (antwoord) Wat zou ik vanavond klaarmaken, hamburgers of pizza?
 • Zeg eens, waarover wil je met mij praten?

Lig je na het bekijken van deze openingszinnen in een onverstoorbare lachbui op de grond? Weet je niet meer bij te komen? Dan hebben de grappige openingszinnen hun effect niet gemist! Wens je na het lezen van deze openingszinnen meer te weten te komen over hoe we je verder kunnen helpen in je succes met meiden? Neem dan zeker eens een kijkje op onze coachingspagina!