10 Goede Openingszinnen Om Een Meid IRL of Online Aan Te Spreken!

Op deze pagina vindt je goede openingszinnen voor vrouwen te verleiden, die ook effectief zijn uitgetest door mij en mensen die ik ken. Deze openingszinnen zullen jou dus ook zeker kunnen helpen bij het openen van het volgende meisje! Het is niet de bedoeling om over te komen als de zoveelste man die dezelfde opener gebruikt, dus we hebben hier enkele speciale versierzinnen bij elkaar gezocht die je niet zo vaak hoort en een goede reactie zullen uitlokken. Openingszinnen voor mannen die effectief werken kunnen soms schaars zijn, dus bij deze geven we je een duwtje in de juiste richting om die meid te versieren die je wel leuk vind, in de bar, op straat of op een datingsite zoals Tinder!

 

Goede openingszinnen voor mannen

goede openingszinnen

Ik weet nog toen ik begon met het aanspreken van meisjes, dat ik altijd worstelde met het vinden van de ‘juiste opener’. Ik wist niet hoe ik het gesprek moest starten (laat staan aanhouden). Dus ben ik maar beginnen experimenteren met tal van openers, van cliché openers, foute openers tot directe openers, ik heb ze allemaal uitgetest en er zijn zeker enkelen die beter werken dan anderen. Wel wil ik je meegeven dat als je genoeg oefent op je approach, je niet altijd meer zal hoeven nadenken over je openingszin, de openingszin zal je overkomen. Maar aangezien ik weet hoe moeilijk het is om te starten, zal ik hier enkele goede openingszinnen vernoemen, die voor mij goed werkten toen ik pas begon en niet wist wat te zeggen.

  • Hey, je hebt een leuke (benoem iets dat je leuk aan haar vind). Ik ben (naam)
  • Je hebt een leuke uitstraling, ben je [Zweeds]?
  • Het is vandaag knuffeldag! (geef haar een knuffel)
  • Ik ben blij dat we elkaar weer ontmoeten! (bij een meisje dat je nog nooit hebt gezien)
  • Kom hier (grijp evt haar hand) we moeten praten

Zoals je ziet bij deze 5 openingszinnen is dat het vaak gepaard gaat met het maken van een statement (of aanname) om een gesprek te starten of gewoon door het geven van een compliment. Dit zijn de 2 makkelijkste manieren om een gesprek te starten, maar zeker ook een van de efficiëntste manieren. Zulke openers gebruik ikzelf ook nog héél vaak, gewoon om dat ze zo goed werken en mijn intentie meteen duidelijk maken. Hoe je het gesprek verder zet is aan jou, maar probeer in een club zeker fysiek verder te escaleren en als je iemand aanspreekt overdag op straat, dan probeer je zo snel mogelijk haar nummer te krijgen om op date te gaan of als ze tijd heeft kan je meteen ook op instadate!

 

Goede openingszinnen datingsite

Op een datingsite ga je iets anders te werk dan tijdens het uitgaan of als je iemand aanspreekt op straat. Daarom geven we je ook wat goede openingszinnen Tinder en andere datingsites mee, waarmee je een chatgesprek kan starten om het meisje uiteindelijk mee op date te vragen. Hier zijn de 5 beste openingszinnen die je kan gebruiken om meisjes online te daten!

  • Gefeliciteerd met je match met mij 🙂
  • Hoezo je houdt niet van (een eigenschap dat niet op haar profiel staat) !?
  • Ik kan heel goed koken, wat is jouw superkracht?
  • Het is niet waar! Een oude bekende!! Hoe gaat het? (aan iemand die je niet kent)
  • Laten we meteen ter zake komen, wat gaan we eten vanavond?

Om goede openingszinnen samen te vatten: Steek zeker wat humor, uitdaging en mysterie in je opener, zodat het meisje meer te weten over je wilt komen! Gebruik zeker geen cliché openers op een datingsite, daardoor zullen de kansen dat ze je terugstuurt aanzienlijk verlagen.

Ik hoop van harte dat de openers je zullen helpen bij je volgende aanspreking. Belangrijk is om zelf te experimenteren met openers om te kijken welke je het best liggen en het meest natuurlijk voor je aanvoelen. Veel succes! Zelf gecoacht worden voor betere resultaten? Bekijk onze coachingspagina voor meer informatie.