Foute Openingszinnen

Dit is de ultieme pagina met foute openingszinnen voor mannen. ‘Fout’ is niet hetzelfde als een ‘slechte’ openingszin, met foute openingszinnen voor vrouwen te verleiden bedoelen we zeer vaak gebruikte, flauwe of seksuele openingszinnen die alsnog succes kunnen hebben als je hen gebruikt. Het gaat erom om foute versierzinnen op de juiste manier te brengen. Dit is nog belangrijker dan bij andere soorten openers, aangezien ze heel ‘fout’ kunnen overkomen wanneer ze letterlijk worden genomen door het meisje. Probeer dus met je lichaamstaal, intonatie en gezichtsuitdrukking ervoor te zorgen dat de boodschap juist overkomt. Dan staat er je niets in de weg om ze uit te proberen en er veel genot aan te beleven.

 

Foute openingszinnen voor mannen

foute openingszinnen

Heb je je helm op? CHECK Pepperspray? CHECK Handboeien? CHECK Oké. Je bent klaar om de allerfoutste openingszinnen af te vuren op de meiden die je wilt aanspreken. Eerlijk gezegd, er is niets leuker dan met enkele foute, gênante openingszinnen op te warmen en je avond goed te beginnen! Ik heb wat versierzinnen bij elkaar gezocht die heel fout worden ervaren bij meisjes, maar toch ook bij de meerderheid nog altijd zorgt voor leuke reacties. Hier gaan we!

 • Ik ben momenteel een telefoonboek aan het schrijven, mag ik je nummer?
 • Ik ga naar buiten om met jou te zoenen, ga je mee?
 • Mag ik een kus lenen? Ik beloof dat ik hem later terug zal geven.
 • Sorry, ik ben mijn telefoonnummer kwijt, mag ik het jouwe?
 • Ik ben (naam), onthou die naam, want je gaat ‘m straks nog schreeuwen
 • Mag ik een foto van jou nemen? Dan weet Sinterklaas precies wat hij me moet geven op 6 december.
 • ‘Ben je nog niet moe? Je loopt al uren rondjes in m’n gedachte.’
 • Zo, hier ben ik dan! Wat zijn je andere wensen?
 • Wil je dansen? Ja? Mooi. dan kan ik hier gaan zitten.
 • Heb je koorts? Want je ziet er zo heet uit!

 

Flauwe openingszinnen

De flauwe openingszinnen, dat zijn de openingszinnen dat meisjes VAAK horen, zoals: ‘Hé, als jij hier bent, wie runt er dan de hemel?’ hoeven niet per se in slechte aarde te vallen, maar zorg dat je een verschil maakt in de manier waarop je het zegt, als je het met een grote glimlach op je gezicht zegt, dan begrijpt het meisje ook dat je deze versierzin bewust gebruikt en dat je gewoon plezier aan het maken bent. Zelfspot is zeer belangrijk bij het gebruik van foute openingszinnen.

Als je zo’n soort opener gebruikt is het ook gewoon belangrijk dat je opvolging goed is, als je na je openingszin toont dat je méér in je hebt dan die cliché opener, dan zal het meisje haar interesse vergroten ipv dalen.

 

Seksuele openingszinnen

Ook bij de seksuele foute openingszinnen is het belangrijk dat je ze niet al te serieus brengt. Als je een seksuele opener op een heel serieuze manier brengt, dan zal de openingszin ook fout overkomen bij het meisje. Persoonlijk denk ik niet dat je ze al te vaak wilt gebruiken, gewoon omdat er betere manieren zijn een gesprek te starten, maar het is zeker mogelijk!

 

Foute openingszinnen Tinder

Hier nog wat foute, maar grappige openingszinnen Tinder. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen, er zitten zeker leuke tussen. In vergelijking met de slechte openingszinnen Tinder, zijn foute openingszinnen iets gematigder en ook effectiever.

 • (Naam), ik weet dat je profielfoto’s nep zijn, maar kan ik de naam krijgen van het model dat je hebt gebruikt voor je foto’s?
 • (Naam), Tinder zegt dat we mooie kinderen gaan krijgen, maar we moeten toch eerst eens wat gaan drinken voor we een nieuw intelligent kindje gaan maken.
 • Tinder zegt dat we tegen onze kindjes kunnen zeggen dat we elkaar hier ontmoet hebben, maar ik ben bereid om over dat kleine detail te liegen .

Ik wens je veel plezier toe met je foute openingszinnen toe te passen in de praktijk. Toch nog problemen met aansprekingsangst, of zit je op een ‘plateau’ in je pick up vaardigheden? Neem dan eens een kijkje op de coachingspagina voor meer informatie over de manieren waarop we je verder kunnen helpen.