Flirtcursus voor mannen

Op zoek naar een flirtcursus voor mannen? Zoek niet verder, je bent op de juiste site beland! Wij zijn namelijk gespecialiseerd om het vak van het versieren te coachen aan mannen die interesse hebben hun datingleven te verbeteren. Heb je er altijd al van gedroomd een meisje aan te spreken dat je niet kent en er effectief een relatie mee te beginnen? Dit en véél meer is mogelijk door bij ons een persoonlijke coaching te volgen waarbij we je omtoveren tot de man die je wilt zijn. Let wel: het grootste werk moet van jouw kant komen. Als jij het signaal geeft eens aan een coaching bij ons te willen deelnemen en je hebt motivatie om HARD te gaan, dan helpen wij je deze motivatie en energie om te zetten tot actie! Onze flirtcursus mannen, is niet een cursus zoals je die wel vaker op internet ziet verschijnen, waarbij je een boek krijgt over hoe je het best een meisje versiert of een cursus assertiviteit waarbij het enige wat je doet luisteren is. Neen, in onze versiercursus voor mannen leren we je de praktijk aan. We spreken in persoon af en we nemen actie. Volgens ons de enige echte manier om te veranderen en te leren!

Neem deel aan een flirtcursus!

Als je geïnteresseerd bent aan een flirtcursus deel te nemen, moedigen we je aan te klikken op de rode balk, waar je alle mogelijkheden uitgebreid kunt ontdekken. Bepaalde dingen dat alle flirtcursussen gemeen hebben is het volgende: De coaching verloopt persoonlijk. Je krijgt 1-op-1 coaching met een coach. Zo gaat de volledige aandacht naar jou en haal je het meeste uit de tijd die je met ons doorbrengt. Ook zijn al onze flirtcursussen praktische cursussen waarin we actie nemen. Een boek of informatie zal je helpen, maar enkel zover brengen als je eigen ervaring reikt. Als je dus al voldoende informatie hebt gelezen en gehoord, is het tijd om de volgende stap te zetten en deze informatie om te zetten in daden. Enkel zo boek je vooruitgang!

Wat leer je tijdens een flirtcursus?

We leren je een meid te versieren, dit houdt veel in: we leren hoe je het beste een meisje aanspreekt, hoe je met lichaamstaal duidelijk maakt dat je een gesprek wilt starten, hoe je het best een gesprek start, hoe je een gesprek interessant en luchtig houdt, hoe je een meisje vraagt om haar nummer of hoe je met haar op date kunt gaan. Een flirtcursus vrouwen versieren is geschikt voor iedereen. Afhankelijk van je niveau kunnen we je ook nieuwe dingen aanleren die van toepassing zijn op je huidige niveau. Na de coaching maken we een evaluatie op, zodat je weet waar je werkpunten en sterke punten liggen en waar je de komende weken/maanden aan kan werken. We blijven indien je dat wenst ook contact houden na de coaching zodat we je kunnen helpen in het verdere proces.

Nog vragen?

Indien je nog vragen hebt over onze flirt cursussen voor mannen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Als je een afspraak wilt boeken, kan je zelf kiezen op welke plaats of locatie je dit wilt laten doorgaan. Af en toe kunnen we ook zelf een suggestie doen als er bvb een speciaal evenement plaatsvind in de buurt waarvan we denken dat dit een meerwaarde kan betekenen voor de coaching. Na een telefonisch gesprekje kijken we even hoe we je best kunnen helpen en welke flirtcursus het meeste geschikt zal zijn. Daarna kunnen we dan afspreken in een stad en op een tijdstip naar keuze. Tot binnenkort!