De Technieken Van Het Versieren: Deel 4

De laatste en moeilijkste stap is logistiek escaleren. Logistiek escaleren is het creëren van de juiste situatie waar er meer intimiteit mogelijk is. De moeilijkheid hieraan is dat er vaak dingen zijn die buiten je controle liggen:  ze woont 100km verder of ze is bob voor haar vriendinnen. In dat geval zal seks die avond niet lukken. Zelfs als je met haar op date bent kan het zijn dat ze vroeger moet opstaan of ze nog heeft afgesproken met een vriendin of …. Logistiek escaleren kan opgedeeld worden in 3 stappen:

Ontmoetingsplaats

Dit is de plek waar je haar aanspreekt, dit kan eender waar zijn, op straat, in een bar, in een club, noem maar op. Wat je best kan doen is om niet op één plek te blijven maar haar naar verschillende locaties te brengen. De reden daarvoor is dat dat vertrouwen bouwt en het zal voor haar lijken of ze je langer kent. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoont dat we denken mensen beter te kennen als we ze in verschillende contexten of plaatsen gezien hebben.

Wat je best kunt doen als je al een tijdje met een vrouw in gesprek bent is haar naar een andere plek te begeleiden. Als het overdag is kan je ergens iets gaan drinken, wat een instant date genoemd word. Je kan ook haar enkele meters verder nemen als je haar in een bar hebt aangesproken, omdat de muziek te luid staat of naar buiten om een luchtje te scheppen. Het extra voordeel hierbij is dat ze niet in het zicht meer is van haar vrienden en vriendinnen, waardoor het gemakkelijker is om intiemer te worden.

De ontmoetingsplaats is meestal waar de “attraction” fase van het emotionele model plaats vind.

De “date”

Dit is waar je elkaar ontmoet voor een date. Ik raad je aan om verschillende plekken te bezoeken tijdens je date. Ideeal is iets leuk en actief samen doen zoals poolen of bowlen en nadien rustig ergens iets te gaan drinken.  Zo zorg je er in ieder geval weer voor dat ze het gevoel heeft dat ze jou langer kent. Naar het einde toe van de date kan je voorstellen om nog iets te gaan drinken bij jou thuis. Natuurlijk ben je hier weer afhankelijk van externe factoren die je niet onder controle hebt, als ze vroeg moet opstaan de volgende dag ga je natuurlijk minder kans hebben.

De “date” plaats is meestal waar de comfort fase van het emotionele model plaats vind.

De slaapkamer

Dit is waar je seks hebt met haar. Normaal is dit in de slaapkamer, maar dit kan ook in het wc zijn of in de auto om maar een paar voorbeelden te geven. Hoe krijg je haar op een gustige locatie om seks te hebben? Meestal door een excuus te gebruiken. Dit is nodig zodat de vrouw zichzelf kan wijsmaken dat er een logische reden is om naar de slaapkamer te gaan. Is er geen reden dan ligt het er vingerdik op dat het voor seks is en dit is iets wat vrouwen in het algemeen wat afschrikt. Niet omdat ze seks niet fijn vinden, maar omdat ze niet als slet willen bestempeld worden. Eens ze bij je thuis is kan je bijvoorbeeld zeggen om een film te kijken op je kamer. Of je kan je vissen laten zien, of je posters van de band waarover je het had, wees creatief!

De slaapkamer is meestal waar de seduction fase van het emotionele model plaats vind.

Conclusie van de 4 delen technieken van het versieren

Deze 4 delen zijn een technisch overzicht van het hele gebeuren om een vrouw te versieren. Natuurlijk komt er meer bij kijken dan enkel wat er in deze delen beschreven staat, dit is immers maar een bondig overzicht van het hele gebeuren, en dan hebben we het nog niet eens over de mentaliteiten en psychologie achter alles. Het is echter wel nuttig om het overzicht te bewaren voor als je de bomen door het bos niet meer ziet. Het is nuttig zodat je een step by step plan kunt opstellen om beter te worden met vrouwen. Dit is de ruwe blueprint van de stappen die moeten genomen worden om een vrouw te verleiden.

Zo dit was het 4de en laatste deel van deze reeks van technische artikels. Volgende week gaat mijn collega Dr. Safari het hebben over nummers krijgen van vrouwen overdag en wat daarmee te doen! Niet te missen! See you guys soon!