De Technieken Van Het Versieren: Deel 3

De volgende stap waar je jezelf gaat op focussen als je haar interesse hebt en je ook langer een gesprek kunt voeren is de fysieke kant van het verleidingsproces. Dit is een heel belangrijk deel van het proces want als je niet fysiek escaleert dan zal kussen en seks niet kunnen gebeuren. Onthou ook dat je in een club of bar sneller fysiek kunt escaleren dan overdag. Er zijn grofweg 4 stappen bij het fysieke waarbij je gradueel de aanrakingen opbouwt:

1 Sociaal

Het sociale zijn alle aanrakingen die je meteen kan doen met een vreemde persoon. Dit omvat de schouders en/of bovenarmen kortstondig aanraken, een hand geven, etc. Zodra je een vrouw aanspreekt raad ik je aan om meteen je hand op haar schouder te leggen en verder te praten. Geeft ze er een opmerking over of doet ze jouw hand weg, probeer dan later nog eens opnieuw. Hoe sneller je ze aanraakt, des te comfortabeler zij zich erbij gaat voelen. Dat geld echter ook voor jezelf. Als je in het midden van een gesprek opeens vanuit het niets haar gaat aanraken dan ga je jezelf creepy voelen.

2 Vriendschappelijk

Alle aanrakingen die je zou doen met een vriend vallen hieronder. Je hand op haar verste schouder zetten, bovenarm aanraken maar meer naar de elleboog toe, een knuffel, …. Sommige zaken zijn ook al deels romantisch, zoals een knuffel. Als je één tot twee seconde iemand vast neemt valt dit meestal onder vriendschappelijk maar zodra je drie seconden of langer iemand vast neemt, dan zitten we al bij romantisch.

3 Romantisch

Het woord zegt het zelf. Kussen, knuffels, hand op onderrug laten rusten, handje vasthouden, … zijn allemaal zaken die romantiek zeggen. Het is niet omdat het romantisch noemt, dat het ook romantisch is. Eigenlijk zijn het allemaal fysieke aanrakingen die je niet bij vrienden doet. Haar bij de heupen vastnemen is ook een heel goede zaak, omdat je zo letterlijk fysieke controle over haar hebt en je dus dominanter overkomt. Vanaf hier zijn je intenties in haar duidelijker en deze aanrakingen zijn ook broodnodig wil je niet in de friendzone terecht komen.

4 Seksueel

Dit betekent niet meteen seks maar dit valt onder alle fysieke aanrakingen die je normaal niet hoort te doen op een openbare plek. Dit betekent bijvoorbeeld: de borsten strelen, haar hand op je stijve penis leggen (nog voor de kleren uit zijn), haar tegen je aandrukken en lichtelijk schuren (alhoewel dit bij nightgame in een bar wel voorkomt natuurlijk), elkaar gradueel uitkleden … En als de kleren éénmaal uit zijn en je escaleert verder, dan heb je seks. De uitleg over de bloemetjes en de bijtjes hoef ik niet uit te leggen, toch?

Mis het volgende en laatse DEEL 4 van Technieken van vrouwen versieren zeker niet!