De Technieken Van Het Versieren: Deel 2

De eerste stap waar iedereen zich op concentreert als ze beginnen met vrouwen te versieren is het emotionele, met andere woorden haar emoties geven door met haar te praten. In de seduction community zijn er 5 grote stappen als het neerkomt op emotioneel vlak. Normaal gezien doen we ons best om zo weinig mogelijk termen te gebruiken maar omdat dit over het technisch aspect gaat gaan we deze termen nu even niet uit de weg 😉

Opening

Het eerste waarmee je begint is haar aanspreken. Door haar aan te spreken kan je haar al positieve emoties geven. Daarna moet je overschakelen op een gewoon gesprek. Dit duurt normaal niet al te lang, afhankelijk van de openingszin die je gebruikt. Ik ken openingszinnen waarbij een heel verhaal aan vast zit en ik ken openingszinnen die slechts 4 woorden bevatten. Wat je ook gebruikt: dat is de eerste manier om haar emoties te geven. Afhankelijk van welke emoties je geeft, kan je langer met haar praten of niet. Als je bijvoorbeeld een compliment geeft, dan krijgt zij een emotie en op basis daarvan kan je langer met haar praten of helemaal niet. Natuurlijk maakt de manier waarop je dit alles brengt ook veel uit!

Attraction

Dit is de stap waarbij je kan laten zien dat je een aantrekkelijke man bent voor haar. Enkele zaken die een vrouw aantrekkelijk vind:

– Dominant/leidend

– Humor

– Niet aanhankelijk

– Beschermer van geliefden

– …

Dit zijn enkele zaken die je kan communiceren naar een vrouw, waardoor ze je aantrekkelijk gaat vinden. Door humoristisch en dominant/leidend te zijn, kom je over als iemand met zelfvertrouwen. Redelijk veel van onze artikels gaan over hoe je aantrekkelijk gedrag moet vertonen. Let wel op. Attraction is iets dat je altijd moet toepassen. Het is niet zo dat je tijdens je opener of bij Qualification ineens onaantrekkelijk gedrag mag vertonen.

Qualification

Dit is de stap waarbij je verder kijkt dan het uiterlijk. Voor mensen die een vrouw meerdere malen willen zien, is dit een belangrijke stap. Welke eigenschappen of karaktertrekken vind jij aantrekkelijk bij een vrouw? Zeker als je een
vriendin wilt zul je hier eens moeten over nadenken. Deze stap slaan de meeste over omdat een vrouw automatisch indruk zal willen maken op jou als ze je aantrekkelijk vind. In dit geval moet je laten blijken wat je wel en niet leuk vind aan een vrouw. Zo laat je ook zien dat je niet gewoon aan ja-knikker bent en dat je niet naar haar goedkeuring zoekt. Meestal gebeurd dit door haar specifieke vragen te stellen die over haarzelf gaan. en alles wat je leuk vindt beloon je en alles wat je minder leuk vind laat je ook weten.

Comfort

De meeste mannen hebben geen probleem om deze stap te doen. De meeste bouwen juist alleen maar comfort waardoor ze altijd als een vriend worden bekeken maar niets meer. De bedoeling bij comfort is een diepere connectie maken. Hoe diep een connectie wordt hangt af van het soort relatie je met die vrouw opbouwt. Als je een vriendin zoekt zal je een diepere connectie moeten maken dan als je een one night stand hebt. Onthou wel dat je beter na de seks een connectie kunt maken.  Dit hoor je zeker te doen als je een diepgaande relatie zoekt met een vrouw. Als je geen diepgaande relatie zoekt, dan kan je beter na de seks afzijdig zijn en misschien zelfs naar huis gaan. Vrouwen maken namelijk na de seks een bindingshormoon aan waardoor ze zich wil binden aan een man. Wil je een relatie dan kan je het best seks hebben en nadien knuffelen en praten over diepere zaken als relaties, verleden, levensgebeurtenissen, … alles waarbij je die diepere connectie ook voelt. Ben je in een high energy omgeving in een bar of club dan moet je geen diepe comfort proberen te bouwen. In een rustig hoekje waar je rustig kan zitten en niet lastig gevallen word kan het eventueel wel als de situatie het toelaat. Comfort bouwen gebeurd meestal pas als je haar terugziet op een date.

Seduction

Het de bedoeling dat ze met je seks wilt hebben en dat je ze opgewonden krijgt. Dit kan je doen door fysiek te escaleren maar je kan het ook verbaliseren. Let wel op bij dat laatste, sommige vrouwen willen niet over seks of seksuele dingen praten voor ze seks met je hebben gehad. De seduction fase is wat je doet voordat je seks met haar gaat hebben inclusief het voorspel.  De bedoeling is om haar klaar te stomen voor seks door haar op te geilen.

Next up: Deel 3 dat zal gaan over het fysieke aspect van de verleidings technieken.