De Ijsberg Illusie

Bijna iedereen denkt dat wanneer anderen succes hebben dat makkelijk voor hen gekomen is. Ze lijken wel succesvol geboren te zijn maar niets is minder waar. Niemand ziet het bloed zweet en tranen die succesvolle mensen ervoor over hebben gehad om succesvol te zijn. Ze zien enkel het eindresultaat en hoe gemakkelijk het die mensen af lijkt te gaan. Het gezegde “Champions are made when no-one is watching” is hier van toepassing en bovenstaande illustratie geeft dit ook goed weer.

Om goed te worden met vrouwen is dit niet anders. Mensen zien vaak enkel het resultaat, zelden het proces. Bij vrouwen versieren komt meer kijken dan enkel te weten wat je er tegen gaat zeggen of hoe je je gaat gedragen. Als het zo simpel was, dan zouden wij geen coaching geven of artikels schrijven, maar enkel het antwoord op die twee vragen hier zetten. Niet dus.

Laten we ze alle 7 even overlopen:

Doorzetting

Je gaat niet op enkele minuten tijd enorm goed worden met vrouwen. Je zult moeten doorbijten als je 2 of 3 keer na elkaar word afgewezen. Je zal ook op andere vlakken doorzettingsvermogen nodig hebben om een aantrekkelijkere man te worden. Doorzettingsvermogen op vlak van gezondheid en mentale discipline bijvoorbeeld.

Mislukking

Je zal in het begin veel mislukte pogingen hebben voordat je langzaam vooruit gaat met vrouwen. Je gaat veel dingen moeten doen en uitproberen om te zien hoe de vrouwen erop reageren. Elke vrouw is immers een tikkeltje anders en kunnen dus een andere aanpak vereisen. Je stijl aanpassen aan het type vrouw dat je voor je hebt is een onderdeel van wat zij kalibratie noemen. De snelste manier om succesvol te worden met vrouwen is heel veel dingen uitproberen en daar zullen ook veel mislukkingen tussen zitten.

Opoffering

Je zal vroeg of laat leuke en toffe dingen moeten opofferen om op consistente manier vrouwen te kunnen versieren. Hetzij vettig en gesuikerd eten, hetzij enkele vrienden of vriendengroepen, je werk, ….  Sommige dingen houden je tegen in je leven en het is beter om afstand ervan te nemen. Neem dit met een korrel zout natuurlijk. Je beste vriend die een toffe kerel is moet je niet zonder boe of ba opofferen. Je offert dingen die je tegenhouden op zodat deze vervangen kunnen worden door dingen die je vooruit helpen om beter te worden met het andere geslacht.

Teleurstelling

Op je pad naar succes ga je verschillende teleurstellingen meemaken. Je gaat spijt hebben dat je op sommige momenten niet op die vrouw bent afgestapt, je gaat teleurgesteld zijn dat ze je niet terug stuurt, je gaat spijt hebben dat je ze niet hebt gekust, … dat zijn dingen die je kunt meemaken en die je ook nodig hebt om te groeien. Wanneer de teleurstellingen zich zodanig opstapelen ga je zo gefrustreerd raken dat je doet wat je moet doen zodat je die pijn van de teleurstelling niet meer meemaakt.

Goede gewoontes

Je zult je levensstijl en je denkwijze moeten veranderen om een zo aantrekkelijk mogelijke man te zijn voor vrouwen. Als je alle dagen thuis zit, dan heb je geen verhalen te vertellen en dat maakt een gesprek houden moeilijker. Als je zwaarlijvig bent dan ben je fysiek niet aantrekkelijk voor een vrouw. Als je een afwijzing te persoonlijk neemt, dan voel je jezelf meteen slecht voor de rest van de dag.

Werken

Het is zwaar werken om goed te worden met vrouwen. Je gaat moeten werken aan verschillende alledaagse zaken zodat je aantrekkelijker overkomt. Vrouwen versieren is zowel fysiek als mentaal zwaar op sommige momenten en toch zal je dan nog moeten werken zodat je vooruit komt.

Toewijding

Toewijding is zeer belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je informatie blijft opzoeken, dingen blijft proberen, je niet opgeeft. Hoe moeilijk het ook is, het is nodig om uiteindelijk langzaam het succes te kunnen proeven.