Dating expert

Op zoek naar een dating expert in jouw buurt? Hier bij Vlaamse Vrouwen Versieren leren we hoe het moet! Van basis tot uitgebalanceerd, we hebben een versiercursus voor mannen die bij je past. In onze workshop vrouwen versieren leren we hoe je een sociale interactie opent, op een vrouw afstapt, het gesprek interessant en luchtig te houden en hoe je escaleert, haar nummer neemt of meer… Een dating expert zoals we onszelf toch willen beschrijven is iemand die JOUW sterktes weet uit te spelen en vergroten in de ogen van de vrouw waarop je afstapt. We proberen je niet te veranderen, we proberen het beste van JEZELF in jou naar boven te halen. We laten je de bigger picture van jezelf zien en al het onbenutte potentieel dat al jaren wacht om eruit te komen. Een versiercursus met een dating expert helpt je leven te transformeren in alle richtingen. Je transformatie in persoonlijkheid geeft niet enkel je datingleven, maar ook alle andere aspecten van je leven een grote boost! Bekijk hier de versiercursussen voor mannen die je bij ons kan volgen:

De verschillende cursussen hebben elk een andere functie: sommige mannen opteren om het vak te leren in rustigere omgevingen, zoals de bar en op straat. Anderen willen het leren tijdens het uitgaan in een luide omgeving. Elk vereist een andere aanpak. Daarom is het belangrijk te weten wat voor omgeving je dit wilt gaan oefenen. Onze cursussen zijn er voor mannen van alle leeftijden, die aan zichzelf willen werken. De cursussen starten met een kleine kennismaking en wat theoretische achtergrond. Hierna gaan we over op het praktijkgedeelte – het uiteindelijke versieren zelf. De dating expert begeleid je van A tot Z, oordeelt of veroordeelt niet. Observeert, motiveert en stelt bij waar nodig.

Elke cursus heeft een andere functie: wil je het water uittesten en zien of samenwerking met een dating expert werkelijk wat voor jou is, dan kan je kiezen voor een dagcursus of weekendcursus. Daarnaast hebben we intensievere cursussen zoals de 6 maanden cursus om je volledig te transformeren. Het leren vrouwen versieren is iets waar je tijd en energie moet insteken om er eerst goed in te worden. Hoe meer je het oefent, hoe beter je erin zal worden, daarom dat zeker voor beginners de langere cursussen zeker interessant kunnen zijn! Heb je een vriend die mee wilt volgen, dan hoef je niet dubbel te betalen, dit kan je aangeven in het contactformulier en dan kan je de cursus met een vriend volgen. Dit werkt steeds extra motiverend om elkaar vooruit te helpen.

Locaties en tijdstip

De dating expert bekijkt samen met jou de beste plaats en tijdstip om af te spreken. Je kan via het contactformulier al een suggestie doen voor een plaats en tijdstip om af te spreken. Wij kijken dan na of dit een goed idee is en of er voldoende activiteit zal zijn in de omgeving die dag. Na een skypegesprek of telefoongesprek spreken we af. Mogelijke locaties in Vlaanderen zijn Brugge, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent of Brussel. In Nederland is er ook de optie Amsterdam vanwege de uitstekende uitgaansgelegenheden daar. We zijn alijd bereid naar een andere locatie te komen mits zekerheid van voldoende activiteit in de regio. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met de dating expert en we beantwoorden je vragen zo snel als mogelijk. Hopelijk tot binnenkort!