Dating Coach Voor Mannen

Op zoek naar een dating coach in België? Vele mannen hebben last met het versieren van vrouwen en het is zeker geen schande om hulp in te roepen om dit deel van je leven onder controle te krijgen. Het is een van de moeilijkste onderdelen in het proces van het daten en een onderdeel waar weinig mannen goed mee zijn. Hier op Vlaamse Vrouwen Versieren zijn alle mannen welkom die hun datingsucces willen verhogen! Dating coach worden was geen keuze – door zelf met een laag zelfbeeld en weinig sociale vaardigheden uit mijn jeugd te komen was het voor mij een must deze vaardigheden te vergaren. Na vele jaren trial en error en up’s en downs wil ik deze kennis overbrengen naar zoveel mogelijk andere mannen, zodat ook jij dit kan leren. Ter verbetering van je hele leven! Het samenwerken met een dating coach vloeit door naar alle andere aspecten van je leven: je bent socialer, opent makkelijker gesprekken, komt zelfverzekerder over en dit toont zich ook in de omgang met anderen. Op je werk, vrienden en familie zullen een nieuwe persoon voor zich hebben staan.

Dating Coach België –

De dating coaching gaat door op een plaats en tijdstip naar keuze die we samen bespreken. Na een kennismaking en wat theoretische uitleg gaan we samen op stap in een stad naar keuze. Populaire keuzes zijn Leuven, Brussel, Gent, Antwerpen of Brugge. Ook als je een dating coach Amsterdam zoekt, kan je bij mij terecht. Amsterdam is een ideale plek om het vak te leren en daar heb je veel goede locaties waar we naartoe kunnen gaan. Wat houdt de datingcoaching nu precies in? Tijdens de avond of nacht leer ik je de basisprincipes van het versieren. Het aanspreken van het meisje, het gesprek onderhouden, leren plezier maken tijdens het gesprek, jezelf niet te serieus nemen, overgaan op fysieke escalatie, het nummer nemen. Allemaal dingen die aan bod komen. De cursussen zijn voornamelijk bedoeld voor absolute beginners, maar mannen die hier al een tijdje zelf mee bezig zijn en vastzitten op een bepaald punt kunnen zeker en vast ook dating coaching van mij krijgen. Meer informatie over de cursussen vind je door hieronder op de link te klikken!

Deelnemen aan een dating coaching gaat als volgt: je selecteert het type coaching dat je wilt volgen, je stuurt ons een mail met je contactgegevens op en de stad waar je de coaching wilt volgen en wij nemen dan zelf zo spoedig mogelijk contact met je op! Na een telefoon of Skype gesprek  zien we of we je kunnen helpen met je wensen en dan kunnen we een specifieke afspraak maken met locatie en tijdstip naar keuze. Een dating coaching sessie kan doorgaan op een tijdstip en plaats naar keuze, mits er zekerheid is van voldoende activiteit in de omgeving! Populaire dagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Andere dagen zijn ook mogelijk als er speciale evenementen zijn. Als je nog vragen hebt over onze werking voor de dating coaching, dan kan je ons nog altijd een mailtje sturen via het contactformulier. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug!

Dating Coach Vlaanderen –

De dating coaching in Vlaanderen is ons grootste gebied van werken. In Vlaanderen hebben we de keuze uit vele steden die een goed potentieel bieden aan uitgaansgelegenheden. De dating coaching gaat steeds door in het nederlands, engels is eventueel een mogelijkheid als je dit aangeeft. Afhankelijk van je stad naar keuze die je aangeeft in het contactformulier, en de soort coaching die je wilt volgen, zullen we suggesties doen voor waar we de coaching laten doorgaan.