Dames versieren

Welkom op een nieuwe post, waar we het nog eens hebben over het versieren van de ladies. Dames versieren is een vaardigheid die we iedereen aanleren die bereid is hier tijd en energie in te steken. In dit artikel zullen we je uitleggen hoe het beste dames versieren met woorden, op straat en via SMS. Heb je altijd geworsteld met het vinden van de juiste woorden als je een meisje tegenkomt op straat? Dan willen we in dit artikel je daar graag bij helpen, gevolgd met goede raad om ook het vervolg – de sms’jes op een goede manier te beantwoorden zodat je kans op een nieuwe afspraak wordt vergroot. Laten we van start gaan met de tips!

Dames versieren op straat

Een veelbenutte locatie om meiden aan te spreken is de straat, waar het op sommige plekken en tijdstippen volloopt met knappe vrouwen! Hoe spreek je een vrouw aan op straat? Het volgende zullen we je alvast meegeven: dames versieren op straat hoeft NIET met een speciale openingszin te gebeuren. En het gesprek hoeft niet lang te duren. Wat is wel belangrijk bij het aanspreken van een vrouw op straat die je aantrekkelijk vind? 2 dingen zijn zéér belangrijk: lichaamstaal en het volume en intonatie in je stem. Kom je zelfzeker over, dan maakt het weinig uit wat je net zegt, het gaat erover hoe je je voorstelt aan het meisje. Voor het aanspreken op straat: maak oogcontact met het meisje dat je wilt aanspreken, ga recht in haar pad staan en maak een klein gebaar met je hand om aan te geven dat je haar wat wilt vragen. Vervolgen kan je met een eenvoudige opener zoals: ‘Hey, ik zag je lopen en vond je wel een leuke stijl hebben. Ik ben (jouw naam). Leuk je hier te ontmoeten.’ Ga voor statements na je opener IPV lange vragen, maak er geen interview van. Hou het gesprek luchtig, leuk en kort. Als je een connectie voelt met het meisje, dan kan je vragen naar haar nummer of voorstellen om samen wat te gaan drinken na de kennismaking. Probeer ook fysiek wat te escaleren met kleine aanrakingen, als het gesprek goed verloopt en het meisje is comfortabel met jou. Dit is ook hoe we leren dames versieren in onze coaching. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, dus het is van belang dit te oefenen in de praktijk en zelfzekerder te worden in het aanspreken van meiden op straat.

Dames versieren via SMS

Als het gesprek goed verloopt, maar het meisje heeft bijvoorbeeld geen tijd om meteen wat te gaan drinken, dan kan je het nummer van het meisje nemen. Je kan dit initiëren door het volgende te zeggen. ‘Het was leuk je te ontmoeten, geef me je nummer en kunnen we later eens wat gaan drinken.’ Hoeft niet drinken te zijn, het belangrijkste is dat je aangeeft haar later nog eens te willen terugzien! Als je het nummer doorkrijgt van het meisje, raden we aan meteen een sms’je terug te sturen, zodat ze je gegevens heeft. Je naam of een kort berichtje is voldoende. Later op de dag of de volgende dag kan je haar dan terugsturen. De bedoeling van een nummer is om zo SNEL mogelijk over te gaan op een afspraakje. Probeer niet je hele leven of al je gevoelens voor het meisje door te sturen naar haar via SMS. Hou het kort, en probeer binnen 1-2 dagen een voorstel te doen voor een 2de afspraakje. Maak een CONCREET voorstel met plaats, tijd en datum. Als ze niet kan, wees flexibel. Als ze te vaak je voorstellen weigert kan je nog altijd de bal in haar kamp leggen.