Cursus versieren

Neem nu deel aan een cursus versieren voor mannen van VVV! Onze cursus vrouwen versieren bestaat erin het versieren voor mannen te vereenvoudigen en je makkelijke technieken te leren die je kan toepassen om een vrouw te verleiden en je datingsucces te verhogen. Onze versiercursussen zijn er voor iedereen die wilt werken aan zijn versierskills en elke persoon zal een versiercursus vinden die bij hem past! Als coach helpen we je bij alle aspecten die bij het versieren van toepassing zijn. Het aanspreken, het gesprek leiden en onderhouden, aantrekkingskracht opbouwen, overgaan tot date / nummer. Onze cursussen zijn geschikt voor mensen van elk niveau. Mensen die de basis willen leren of mensen die op een plateau zijn gekomen zijn welkom om een nieuwe stap te zetten in hun datingleven! Zet de eerste stap in het versieren en laat ons je helpen met je vooruitgang een duw in de rug te geven!

Cursus versieren België

Onze versiercursus Belgie – Nederland. Ga met een coach op stap om je het versieren aan te leren. Kennismaking, theorie en praktijk in 1 pakket beschikbaar! Wacht niet langer om je versierkunsten te verbeteren en schakel ons in om je op je zelfontwikkelingsreis op het juiste pad te helpen! Een cursus versieren op maat van iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat je een cursus zal vinden die bij jou zal passen.

Streetgame: Vrouwen leren versieren op straat. We doen dit op locaties waar er veel mooie vrouwen aanwezig zijn, in winkelstraten of op avonden dichtbij bars of clubs. Coaching van 4 uur (incl. kennismaking + theorie)

Nightgame: Vrouwen leren versieren in onze cursus versieren voor nachtraven! Wie wil er in luide omgevingen met de knapste vrouwen dit vak leren? Coaching van 4 uur (incl. kennismaking + theorie)

Weekend bootcamp: Een weekend lang volledige onderdompeling in het versierleven, met 2 streetgame en 2 nightgame sessies. Coaching van 15 uur (incl. kennismaking + theorie)

Madness bootcamp: Een cursus versieren voor de persoon met serieuze intenties! 6 maanden lang coaching tijdens het nachtleven! Volledige transformatie! Coaching van 48 uur (incl. kennismaking + theorie)

Onze cursus versieren gaat door op een van volgende locaties: Brussel, Antwerpen, Leuven, Brugge, Hasselt, Amsterdam. Andere locaties bespreekbaar bij speciale evenementen. Deze steden zijn gegarandeerd om voldoende vrouwen en dus “training” te krijgen in het versieren. We zullen zelf suggesties geven voor de locatie afhankelijk van het tijdstip dat je ons een coaching aanvraagt. We hebben ook een versiercursus in Amsterdam omdat dit een uitstekende locatie is om het vak te leren en omdat deze stad voldoende activiteit garandeerd 24/24, 7 dagen op 7! Moest je nog vragen hebben, stuur ons gerust een mailtje!

We willen ieder van jullie aanmoedigen een kijkje te nemen op onze versiercursussen pagina om te kijken welke cursus het best bij je noden past.  Een cursus versieren kan enkel van start gaan als je zelf de eerste stap zet! Ook kan je onze artikels en ebooks raadplegen voor extra kennis over het versieren van vrouwen. Binnenkort kan je ook onze comfort zone challenge aankopen die je specifiek zal helpen je zelfvertrouwen te vergroten in oncomfortabele situaties!