Beste manier om vrouwen te versieren

Op de website van VVV kan je terecht voor artikels en versiercursussen waarin we al vaak tips geven, maar wat is nu de beste manier om vrouwen te versieren? De beste manier om vrouwen te versieren is een veelgestelde vraag aan ons. Goede vraag, dachten wij en we zullen in dit artikel jou daar een zo goed mogelijk antwoord op geven. Er is geen sluitend antwoord op de vraag, maar wel enkele kernaspecten wat het versieren van vrouwen succesvol zal doen verlopen of zal doen falen. We gaan een lijstje maken van de vaardigheden die je moet hebben om van vrouwen versieren een succes te maken!

Beste manier om vrouwen te versieren tips

Tip #1: Investeer MINDER in het gesprek.

De beste manier om vrouwen te versieren is soms niet door méér te doen, maar minder! Een fout die vele maken in het versieren van vrouwen is dat ze overinvesteren in het gesprek. Ze voeren steeds het woord en luisteren nooit naar wat het meisje te zeggen heeft of stellen te weinig vragen aan de meiden waarmee ze praten. Dit komt needy en / of arrogant over, afhankelijk van hoe je overinvesteerd in het gesprek. Sommige mannen doen dit omdat ze niet comfortabel zijn met stiltes in het gesprek. Dan is het wel belangrijk jezelf hierin te trainen en af en toe pauzes te laten. Anderen zijn wat te zelfingenomen, trekken het gesprek teveel naar zich toe, zonder te kijken naar hoe het meisje zich voelt of reageert. In beide gevallen leidt dit tot een verlies van aantrekkingskracht bij het meisje. Investeer dus minder en stel meer OPEN vragen om een interactie vooruit te duwen.

Tip #2: neem jezelf NIET te serieus in het gesprek

Wees niet bang om een gesprek leuk en luchtig te houden. Zelfspot is de beste manier om vrouwen te versieren tijdens een interactie. Dit toont aan het meisje dat je zelfzeker ben en niet bang bent de spot te drijven met jezelf. Durf polarizerende statements te maken, stel geen standaard vragen, maar ga voor interessante vragen die niemand anders zou stellen en praat over onderwerpen die jou interesseren. Ben je fan van pokémon? Een verzamelaar van bizarre voorwerpen? Praat erover, als jij het interessant vind, dan zal je het meisje makkelijker kunnen meenemen in een boeiend verhaal. En als een meisje je test met een negatieve reactie, klap dan niet meteen dicht en zie het niet meteen als een afwijzing, neem het aan als een man en ga verder met het gesprek!

Tip #3: Neem MEER actie

Dé BESTE manier om vrouwen te versieren blijft de volgende: steek meer tijd en energie in het versieren van vrouwen. Door meer trial en error, meer fouten te maken, meer actie te nemen, gaan je resultaten in het versieren ook aanzienlijk erop vooruitgaan. Het is niet voldoende 1 keer per week uit te gaan om 2-3 meiden aan te spreken. Om echt goed te worden is het nodig om 3-5 dagen per week uit te gaan, en meer dan 10 meiden per avond aan te spreken. Zo boek je veel sneller vooruitgang! Je maakt meer fouten in het begin, maar je leert er sneller uit en boekt sneller vooruitgang, zo eenvoudig kan het zijn.

Dit waren 3 tips waarbij de beste manieren om vrouwen te versieren worden beschreven. Test ze voor jezelf uit!